Cheloo, în continuare la mare căutare pe scena muzicală. Câţi bani cere artistul pentru un concert

Cheloo, în continuare la mare căutare pe scena muzicală. Câţi bani cere artistul pentru un concert

Au trecut 27 de ani de la primul concert al lui Cheloo, iar prezenţa sa este în continuare foarte solicitată de public şi organizatori.

Multă lumea s-a întrebat câți bani cer anumiți artiști pentru câteva minute sau ore de spectacol. În timp ce la unii putem vorbi despre zeci de mii de euro, alții se mulțumesc doar cu o sumă formată din patru cifre. Ei bine, membrii trupei Paraziții cer pentru un concert suma de 6.000 de euro, în care interpretează și celebrele lor piese „Poliția trece” și „Toate-s la fel”, scrie Viva.ro.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Reacţia fabuloasă a lui Denise Rifai după ce Mihai Bendeac …Agresoarea Mirelei Vaida, trimisă în judecată. Ce acuzaţii …

Citeşte şi iUmor 2021. Apariţie-surpriză la show-ul de divertisment. Reacţia lui Cheloo: „Este pentru prima dată când aud cuvântul „şoşoacă”. Nu ştiam că e un nume”

Totodată, dacă trupa se deplasează în afara Bucureștiului, socilită 4 camere și plata pentru transport de 1,5 lei/kilometru.

„Membrii acestei trupe cer 6.000 de euro, pentru un spectacol, în care interpretează și celebrele lor piese Poliția trece și Toate-s la fel. Iar când sunt invitați în afara Bucureștiului, ei solicită 4 camere single, și plata pentru transport, de 1,5 lei/ kilometru„, a confirmat un organizator de spectacole.

Citeşte şi Cheloo, melodie manifest în criza COVID: „Apostolii lui Arahat s-au convertit cu şpaga! Slugile propagă frica! Eşti bolnav, nu eşti bolnav vei fi vindecat fortat”

Citește și…

Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 3 săptămâni! Nici la telefon nu răspunde! Ce întâmplă

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV