Emma Răducanu a ajuns în România. Ea a primit cadou o ie la sosirea la hotel

Emma Răducanu a ajuns în România. Ea a primit cadou o ie la sosirea la hotel

Emma Răducanu a venit însoţită de tatăl ei, care este român. Ea a fost aşteptată cu flori la aeroportul din Cluj, iar, conform sursei citate, la hotel a primit produse tradiţionale româneşti şi o ie, scrie as.ro.

Măsurile anti-Covid anunţate de autorităţi şi care ar urma să intre în vigoare din 25 octombrie pentru 30 de zile lovesc în plin organizatorii Turneului Transylvania Open, care debutează sâmbătă cu calificările. Directorul turneului, Patrick Ciorcilă, roagă autorităţile să nu impună restricţii pentru spectatori.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Mircea Sandu a părăsit România. Fostul preşedinte al FRF …REZULTATE LIGA 1: Seară oltenească în prima ligă

Citeşte şi Emma Răducanu, mesaj în limba română înainte de participarea la Transylvania Open VIDEO

”Am reuşit să pregătim cel mai puternic turneu WTA organizat vreodată în România, cu jucătoare de top mondial pe care publicul românesc nu a avut niciodată şansa să îl vadă live, decât la competiţii în afara ţării. Este un eveniment de interes internaţional, în care am investit enorm şi la care am lucrat cu sufletul.

Rugăm autorităţile să fie cerebrale privind măsurile pe care le impun pentru organizarea competiţiilor sportive. Considerăm că interzicerea accesului populaţiei vaccinate la astfel de evenimente sportive ar fi o lovitură gravă dată organizatorilor de evenimente sportive care sunt deja în derulare şi reprezintă o campanie anti-vaccinare. Practic, înţelegem că persoanele vaccinate nu au niciun beneficiu, iar astfel de măsuri nu încurajează sub nicio formă promovarea vaccinării în rândul populaţiei”, a declarat Patrick Ciorcilă.

Citeşte şi Emma Răducanu, partidă de tenis cu Kate Middleton: „Foarte impresionantă” VIDEO

Turneul Transylvania Open se desfăşoară între 23-31 octombrie, cu participarea unor nume mari din tenisul mondial feminin, între care se află Simona Halep, Garbine Muguruza, Emma Răducanu, Andrea Petkovic, Elise Mertens.

Citește și…

Ce SOARTA! Ce s-a ales de medicul-erou din Apuseni. Ce familie are și câți BANI câștigă acum

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV