Kira Hagi, prezentatoare tv. La ce emisiune şi pe ce post poate fi văzută fiica „Regelui”

Kira Hagi, prezentatoare tv. La ce emisiune şi pe ce post poate fi văzută fiica „Regelui”

La 25 de ani, Kira Hagi a decis să își încerce norocul și în televiziune. Astfel, ea a decis să accepte provocarea de a prezenta emisiunea „Smart is the new cool” de la Aleph News.

„Mi-am pus de multe ori întrebarea „ce înseamnă să fii cool?” M-ar ajuta să îmi descrieți în comentarii felul în care voi percepeți o persoană cool. Și apoi vă răspund și eu mai pe seară… Mulțumeeesc! (în avans)”, a scris Kira Hagi pe Facebook.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Smiley este îngrijorat de felul cum arată. Artistul s-a pus …Gogoşari în oţet. Cum îi pune Jamila şi ies delicioşi

Citeşte şi Kira Hagi, fata lui Gică Hagi, cuplu de senzație cu băiatul cântăreței Nicole FOTO

Ulterior, ea a dezvăluit că a decis să înceapă un nou proiect prin care să îi promoveze pe tinerii români care schimbă lumea în bine. „SMART IS THE NEW COOL este răspunsul meu! Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. Tocmai am început o mini serie prin care sper să aduc în atenția tuturor, tineri deștepți din România, care schimbă lumea în bine! Aștept opiniile voastre, dar și mesaje dacă știți astfel de oameni talentați, care fac performanță în orice domeniu”, a scris Kira.

Citeşte şi Kira Hagi îşi expune lucrările în Galeria Entree Des Artistes, pe Coasta de Azur: „Am mai bifat un vis împlinit”

Citește și…

Ce SOARTA! Ce s-a ales de medicul-erou din Apuseni. Ce familie are și câți BANI câștigă acum

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV