Război între Bianca Drăguşanu şi Mihaela Rădulescu. Cum a reacţionat blondina după ce prezentatoarea a numit-o „fată de plastic”

Război între Bianca Drăguşanu şi Mihaela Rădulescu. Cum a reacţionat blondina după ce prezentatoarea a numit-o „fată de plastic”

Război între Bianca Drăguşanu şi Mihaela Rădulescu. Recent, aceste acidităţi i-au fost amintite Biancăi.

Mihai Ghiță: ”Știu că o doamnă prezentatoare, nu mai știu la ce emisiune, te-a făcut, vreo zece minute încontinuu, ”fata de plastic”. Cred că acum vreo zece ani. A fost singura dată când te-am văzut răbufnind cu adevărat”.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Cheloo, în continuare la mare căutare pe scena muzicală. Câţi …Reacţia fabuloasă a lui Denise Rifai după ce Mihai Bendeac …

Război între Bianca Drăguşanu şi Mihaela Rădulescu

Bianca Drăguşanu nu a vrut să îi pronunţe numele, însă a precizat că, de câţiva ani, „a început să devină și ea tot de plastic”.

”Îmi aduc aminte, știu cine. Da, zece ani, exact. De fapt, de plastic era creierul ei, dacă a putut să spună de atâtea ori un lucru atât de aberant.

În ziua de azi, cardurile sunt de plastic, dar te folosești de ele, da? Și creierele mai pot fi de plastic, dacă ajungi ca tu, prezentatoare, să spui obsesiv același cuvânt într-o frază de câteva propoziții.

Care, ce crezi? După câțiva ani de zile, a început să devină și ea tot de plastic. Nu dăm nume, că știm cine e”, a spus fosta soţie a lui Victor Slav.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu și-a dus mama la medicul estetician. Transformare radicală: „Vreau să-i fac botox și puțin buzele”

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu a luat foc după ce Claudia Pătrășcanu a făcut o serie de declarații scandaloase şi vrea să o dea în judecată pentru tot ce a spus. Apoi a publicat câteva imagini cu artista complet goală, făcute în urmă cu mai mulți ani. După doar câteva minute, postarea a fost ștearsă, precum și fotografiile, scrie SpyNews.

„Buna dimineața! M-am trezit bombardată cu întrebari despre acesta individa! Uitați cine vorbește despre mine! Haideți să vă spun și eu ce poate unii dintre voi nu știti.

Acesta singură „mamă de copii” de pe planetă ma jignește de mai bine de 7 luni fară ca eu să fi fost vreo secunda motivul divorțului ei sau problemelor pe care le are.

Bineînteles această femeie în primă fază ma aprecia și mă complimenta considerând că am putea fi chiar „prietene”. Știu doar ca între timp lucrurile s-au complicat iar individa asta instabilă a început să ma denigreze și să mă amenințe atât ea cât și mama dansei”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Citește și…

Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 3 săptămâni! Nici la telefon nu răspunde! Ce întâmplă

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV