Biletul zilei pariuri1x2.ro: Premier League, Serie A & La Liga!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Premier League, Serie A & La Liga!

Biletul zilei pariuri1x2.ro.

Debutăm în combo-ul de astăzi cu duelul dintre Venezia și Fiorentina. Oaspeții au prima șansă la victorie și evidențiem faptul că adversara sa a înregistrat un singur succes în primele 7 runde, cu Empoli. Nu ne complicăm și pariem „acoperit” pe x2.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

DIGI SPORT LIVE VIDEO BARCELONA – REAL MADRID 0-1 ONLINE …Opt jucătoare, în frunte cu Garbine Muguruza, s-au retras de …

În ultima partidă a etapei cu numărul 8 din Premier League, Arsenal o întâlnește pe Crystal Palace. Un derby londonez care mai mereu a produs spectacol. Mizăm simplu pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în 17 din ultimele 18 confruntări directe.

Închidem biletul zilei cu disputa dintre Espanyol și Cadiz. Gazdele vin după două victorii consecutive pe teren propriu, cu Real Madrid și Alaves. În aceste condiții, gruparea catalană este favorită la victorie în fața unei echipe care a înregistrat un singur succes în primele 8 etape. Pariem pe „1 cu handicap 0” și în cazul în care meciul se încheie la egalitate, selecția noastră primește cota 1.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 18 octombrie

21:45, Venezia – Fiorentina, x2, cota 1.26

22:00, Arsenal – Crystal Palace, peste 1.5 goluri, cota 1.28

22:00, Espanyol – Cadiz, 1 cu handicap 0, cota 1.26

COTA TOTALĂ: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Citește și…

Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 3 săptămâni! Nici la telefon nu răspunde! Ce întâmplă

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV