Cauza morţii Danielei Niţă, patroana firmei care a montat artificiile în clubul Colectiv

Cauza morţii Danielei Niţă, patroana firmei care a montat artificiile în clubul Colectiv

Avocatul Danielei Niță,  femeia care deținea firma care a livrat Clubului Colectiv artificiile de la care a pornit incendiul din 30 octombrie 2015, a declarat că aceasta a murit în urma unui infarct. Aceasta fusese găsită moartă pe data de 16 august a acestui an.

Apărătorul său a fost prezent miercuri, la Curtea de Apel Bucureşti, unde a fost reluat procesul Colectiv. Acesta a declarat că femeia a decedat în urma unui infarct, deşi nu avea antecedente medicale, potrivit Adevarul.ro.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Dosarul Colectiv, la şase ani de la tragedie. Avocaţii cer …CCR a respins sesizarea Ancăi Dragu privind remanierea miniștrilor …

Avocatul a mai anunţat că în cursul zilei de azi va depune cerere pentru încetarea procesului.

Daniela Niță, patroana firmei Golden Ideas Fireworks Artists, cea care instalase artificiile în clubul Colectiv,  fost găsită moartă în propria locuință.

„Ne exprimăm regretul pentru cele întâmplate”, a transmis preşedinta completului, Pretoria Dumitrache, miercuri, în sala de judecată.

Citeşte şi: Tensiuni la reluarea judecării dosarului Colectiv. O funcţionară a recunoscut că verifica aleatoriu cererile de avizare a funcţionării

Daniela Niţă primise cea mai mare pedeapsă în primă instanță, de 12 ani și 8 luni

Din cauza incendiului au murit 64 de persoane. În afară de cei 26 de tineri decedați în interiorul clubului și de una care a murit în drum spre spital, în faza inițială au fost identificate alte 186 de persoane rănite, din care 146 au fost spitalizate. În săptămânile de după incendiu au decedat alte 33 de persoane.

Incendiul de la clubul Colectiv a fost cel mai grav din România dintr-un club de noapte și cel mai important accident din țară de după anul 1989, depășind după numărul de decese accidentul aviatic de la Balotești din 1995 în care au murit 60 de persoane.

Citeşte şi: Răspunsul DNA referitor la dosarele care îl vizează pe Barna: unul s-a clasat, unul este în stadiul „in rem”

Citește și…

Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 3 săptămâni! Nici la telefon nu răspunde! Ce întâmplă

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV