Costel Alexe, prima reacţie după descinderea procurorilor DNA la CJ IAȘI

Costel Alexe, prima reacţie după descinderea procurorilor DNA la CJ IAȘI

Costel Alexe, prima reacţie după descinderea procurorilor DNA la CJ IAȘI. Costel Alexe, preşedintele CJ Iaşi, a făcut primele precizări după ce procurorii DNA au solicitat joi, în urma descinderilor de la sediul forului pe care îl conduce, documente şi informaţii referitoare la activitatea unor instituţii din subordinea administraţiei judeţene.

Costel Alexe, prima reacţie după descinderea procurorilor DNA la CJ IAȘIAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Dosarul Colectiv, la şase ani de la tragedie. Avocaţii cer …CCR a respins sesizarea Ancăi Dragu privind remanierea miniștrilor …

Costel Alexe a declarat că va sta la dispoziţia organelor de specialitate pentru a clarifica situaţiile verificate. „Consiliul Judeţean Iaşi asigură sprijinul necesar pentru a răspunde tuturor solicitărilor conform legii. Colaborez cu toată deschiderea şi sunt la dispoziţia organelor de specialitate pentru a clarifica situaţiile verificate”, a declarat preşedintele CJ Iaşi.

Procurorii DNA au solicitat joi, în urma descinderilor la CJ Iaşi, documente şi informaţii referitoare la activitatea unor instituţii din subordinea administraţiei judeţene. „Referitor la prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Iaşi în sediul Consiliului Judeţean Iaşi, precizăm că au fost solicitate documente şi informaţii referitoare la activitatea unor instituţii din subordinea administraţiei judeţene”, se arată într-un comunicat al DNA.

DNA a luat cu asalt biroul lui Costel Alexe, la Consiliul Județean, cu mandat de percheziție

Procurorii anticorupţie efectuează, joi, percheziţii domiciliare în patru locaţii situate în judeţul Iaşi, dintre care trei la sediul unor instituţii publice, într-o

Citește și…

Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 3 săptămâni! Nici la telefon nu răspunde! Ce întâmplă

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV