Mai bine la puşcărie, decât acasă cu nevasta. Un deţinut aflat în arest la domiciliu a cerut transferul la închisoare, exasperat de soţie

Mai bine la puşcărie, decât acasă cu nevasta. Un deţinut aflat în arest la domiciliu a cerut transferul la închisoare, exasperat de soţie

Bărbatul în cauză, un albanez de 30 de ani care locuieşte în Guidonia Montecelio, o localitate de lângă Roma, „nu mai reuşea să facă faţă coabitării forţate alături de soţia lui”, potrivit unui comunicat al carabinierilor din oraşul învecinat Tivoli, citat de publicaţia thelocal.it.

„Exasperat de acea situaţie, bărbatul a preferat să fugă de acasă şi să se prezinte, spontan, în faţa carabinierilor pentru a cere să îşi ispăşească pedeapsa în spatele gratiilor„, precizează acelaşi comunicat.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Mirabela Dauer a avut cancer. După aproape 4 ani, artista face …Muraturile: Bomba de sanatate din camara

Albanezul era plasat în arest la domiciliu de mai multe luni pentru infracţiuni asociate drogurilor şi trebuia să rămână sub incidenţa acestui regim de privare de libertate pentru mai mulţi ani, a adăugat Francesco Giacomo Ferrante, căpitanul carabinierilor din Tivoli.

Citeşte şi Alex Bodi, despre perioada în care a fost arestat la domiciliu: „Familia a fost lângă mine, dar și alte persoane”

„Trăia în locuinţa lui alături de soţia şi familia lui. Lucrurile nu mergeau bine deloc. Ne-a spus: ascultaţi, viaţa mea privată a devenit un calvar, nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare„, a mai spus ofiţerul.

Bărbatul a fost arestat imediat pentru încălcarea regimului de arest la domiciliu, iar autorităţile judiciare italiene au ordonat transferul său într-o închisoare.

Citeşte şi Fulgy, petrecere în arest la domiciliu cu Babi Minune. Fiul Clejanilor poate fi vizitat de prieteni VIDEO

Citește și…

Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 3 săptămâni! Nici la telefon nu răspunde! Ce întâmplă

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV