Mesaj RUNE pe ZODII 25-31 octombrie 2021. Săptămâna oportunităţilor, dar şi a bolilor grele

Mesaj RUNE pe ZODII 25-31 octombrie 2021. Săptămâna oportunităţilor, dar şi a bolilor grele

Mesaj RUNE pe ZODII 25-31 octombrie 2021.

Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Horoscop 24 octombrie 2021. Te aşteaptă experienţe noi. Îndrăzneşte …Horoscop rune Mihai Voropchievici 25-31 octombrie 2021. Ce zodii …

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 25-31 octombrie 2021. Ce zodii au protecţie divină, încep să se dezlege poveştile de toamnă

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Mihai Voropchievici a citit în RUNE. Care sunt zodiile care NU au datorii karmice

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – ALGIZ (cu fata in jos) : Algiz este runa protectiei si oportunitatilor. Este posibil sa apara un progres mai lent pe care sa il consideri declin. Daca nu esti vigilent, poti fi vulnerabil in fata unor atacuri. Daca esti atent, vei fi protejat. Conditia pentru a fi bine este sa eviti sa fii incapanat sau miop. Sunt dezvoltati si oportunitati de crestere insa sunt deghizate.

Mesaj RUNE pe ZODII PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – Eihwaz : Aceasta runa iti da un sfat valoros, anume sa manifesti acum rabdare si perseverenta si sa nu renunti la ceva ce ai inceput. Nu ceda, nu de indoi de tine sau de proiect ori relatie, pentru ca exista si necesitatea obstacolelor ca sa fii testat, nu ca sa renunti. Trebuie sa inveti sa depasesti obstacolele, dar nu prin abandon ci prin propria judecata si rezistenta in fata lor. Intareste-ti viziunea in viitor in timp ce stai in prezent. Intuitiv vei sti care iti sunt cele mai bune decizii ca sa previi consecinte nedorite.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – Fehu : Indiferent care este situatia la care te gandesti, aceasta runa cu fata in jos te anunta ca pot aparea unele dificultati sau greutati in relatiile curente sau viitoare din cauza abordarii neclare si nerealiste. Poti fi confuz din moment ce ai viziuni idealiste ce nu au legatura cu realitatea. Daca vezi ca ceva nu functioneaza, schimba si ajusteaza abordarea si viziunea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Citește și…

Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 3 săptămâni! Nici la telefon nu răspunde! Ce întâmplă

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV