Doliu în PNL. Fostul lider din Vrancea, Corneliu Momanu, a murit

Doliu în PNL. Fostul lider din Vrancea, Corneliu Momanu, a murit

Corneliu Momanu, fost deputat, fost președinte al PNL Vrancea și primar al municipiului Focșani, a murit, luni, 25 octombrie, la vârsta de 72 de ani. Politicianul a fost președinte al Fundaţiei Viitorul Vrancei, care deține actualul sediu al PNL Vrancea.

Gelu Tofan a murit cu un mare regret. Dezvăluirile făcute de fiul omului de afaceri din BotoşaniAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

PSD: Coerența restricţiilor este compromisă atunci când închizi …Dacian Cioloş: „Domnul Ciucă m-a întrebat în ce condiţii …

De meserie, Corneliu Momanu a fost inginer constructor. În perioada 1972-1990 a fost şef şantier IJCM Vrancea. Tot atunci s-au pus bazele municipiului Focșani, al cărui edil avea să devină în anii 1990-1992.

Între anii 1996-2004, Corneliu Momanu a fost consilier județean din partea Partidului Național Liberal, iar în perioada 2002-2004 a reprezentat filiala PNL Vrancea. Ulterior, acesta a devenit deputat.

În anul 2006, Corneliu Momanu a făcut parte din rândul membrilor fondatori PLD, cate s-a format în urma fuziunii dintre PD și PDL. Doi ani mai târziu, Corneliu Momanu s-a retras de pe scena politică.

Doliu la Regia Națională a Pădurilor. Directorul Direcţiei Silvice Sibiu a murit la 62 de ani

Fostul lider politic a rămas în memoria colegilor din politică drept „politicianul cu cea mai bună prezenţă la lucrările Camerei Deputaţilor”, de peste 95%. De altfel, actualul președinte al PNL Vrancea și al Consiliului Județean din teritoriu a precizat că Momanu a fost „ omul care s-a implicat în viața publică, în administrație, căutând să facă bine comunității”.

„Corneliu Momanu, fost președinte al PNL Vrancea în perioada 2001 – 2005, a trecut astăzi la cele veșnice. O pierdere grea pentru familie și pentru toți cei care l-au cunoscut. Va rămâne în memoria noastră dreptul omul care s-a implicat în viața publică, în administrație, căutând să facă bine comunității. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea și al Consiliului Județean, pe Facebook.

Citește și…

Dezvăluire incredibilă despre Anamaria Prodan. Ce avere avea, de fapt, când l-a cunoscut pe Laurențiu Reghecampf. Acuzată că minte chiar de fina ei

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV