Drama trăită de Nicoleta Voica. Fratele ei a murit de cancer osos: „Îmi spunea că nu mai suportă”

Drama trăită de Nicoleta Voica. Fratele ei a murit de cancer osos: „Îmi spunea că nu mai suportă”

Drama trăită de Nicoleta Voica. Puţini ştiu că artista a trecut printr-o perioadă foarte grea, şi-a pierdut fratele la o vârstă fragedă. După această pierdere, mama cântăreței a suferit foarte mult, murind şi ea tot de cancer.

Citeşte şi: Nicoleta Voica a slăbit 35 de kilograme. Cum arată artista acum şi ce meniu o menţine în formă FOTOAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Petiţie pentru interzicerea folosirii armelor de foc la filmări, …Bebeto a izbucnit în lacrimi la lansarea cărţilor mamei sale. …

Drama trăită de Nicoleta Voica

”Tot timpul stătea cu mâinile la cap și îmi spunea că nu mai suportă să audă cum face pământul pe sicriul lui Silviu”, a povestit Nicoleta Voica.

Totul a început în momentul în care, după o banală entorsă, tânărul a ajuns la medic, care i-a anunțat mama că va muri că fiul ei va muri.

”Eram cinci fraţi. Lui îi plăcea să facă schimb de casete şi, într-o zi, în timp ce alerga a făcut o entorsă. Când m-am întors din turneu, l-am trimis la doctor.

A venit medicul și mi-a zis că are un fel de cancer osos. L-am dus la Timişoara. Acolo, medicul i-a făcut investigaţii şi la un moment dat, i-a spus mamei: „Mai aveţi copii, doamnă? Pe ăsta o să-l pierdeţi”, a fost vestea teribilă pe care a primit-o familia Nicoletei Voica.

Secretul căsniciei Nicoletei Voica

Nicoleta Voica și Alin Bagiu

s-au căsătorit pe 20 iunie 2020, spulberând criteriile legate de vârstă, întrucât bărbatul este cu 16 ani mai tânăr decât artista.

Cei doi au făcut legământul la Primăria din Timișoara, iar dacă Nicoleta a spus „Da“ cu fermitate, mirele s-a emoționat mai ceva ca un copil și a spus un „Da“ mai mult printre dinți, stârnind hohote de râs în jurul lui. În încercarea de a-l detensiona, femeia i-a dat doi pupici, pe care i-a „șters“ ulterior de pe buzele devenite roșii ale bărbatului.

Citește și…

Dezvăluire incredibilă despre Anamaria Prodan. Ce avere avea, de fapt, când l-a cunoscut pe Laurențiu Reghecampf. Acuzată că minte chiar de fina ei

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV