Drama uriaşă a cuplului Claudia Puican și Armin Nicoară. „La mine este o mică problemă!”

Drama uriaşă a cuplului Claudia Puican și Armin Nicoară. „La mine este o mică problemă!”

Drama uriaşă a cuplului Claudia Puican și Armin Nicoară. Claudia Puican şi Armin Nicoară sunt deciși să-și întemeieze o familie, pe care o văd cu copii mulți. Cuplul nu poate face copii, așa că cei doi artiști au fost la medic pentru a cere ajutor specializat.

Drama uriaşă a cuplului Claudia Puican și Armin Nicoară. „La mine este o mică problemă!”Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Lora rupe tăcerea despre moartea mamei sale. Cum a descoperit …Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie, dezvăluiri …

Principala cauză ar fi un diabet pe care Armin Nicoară îl are de la o vârstă foarte fragedă și pe care nu l-a controlat la timp! „Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mică mare problemă, el având diabet de la vârsta de 15 ani, ma gândesc ca de aici este problema”, a spus Claudia Puican. „La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim cu mâncarea prea ok. Nu am tratat prea bine problema, doar de patru ani am încercat să țin sub control diabetul. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat”, a spus şi Armin Nicoară, copnform Antena Stars.

Armin Nicoară și iubita lui, clipe de panică! Totul a plecat de la boala saxofonistului: „Am fost de trei ori în comă!”

Medicul le-a transmis celor doi că e nevoie de analize mai amănunțite, iar Claudia Puican nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi: „Îmi este frica puțin, având în vedere ca avem un program foarte agitat, nu vreau ca bebelușul să fie expus unui risc. Îmi doresc foarte mult să avem un bebeluș sănătos si sa nu aibă vreo problemă. Această situație ma sperie foarte tare!”.

Citește și…

Dezvăluire incredibilă despre Anamaria Prodan. Ce avere avea, de fapt, când l-a cunoscut pe Laurențiu Reghecampf. Acuzată că minte chiar de fina ei

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV