Reghe, postare emoţionantă pentru Bebeto. „Te iubeşte tata!” FOTO

Reghe, postare emoţionantă pentru Bebeto. „Te iubeşte tata!” FOTO

Reghe, postare emoţionantă pentru Bebeto. Laurenţiu Reghecampf a fost acuzat de Anamaria Prodan că nu l-a mai văzut pe fiul lor de mai multă vreme. Antrenorul celor de la Universitatea Craiova tocmai a postat o fotografie în care apare Laurenţiu Reghecampf junior, alături de un mesaj care spune totul: „Te iubeşte tata!”.

Reghe, postare emoţionantă pentru Bebeto. „Te iubeşte tata!”Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie, dezvăluiri …Andreea Tonciu dezvăluie cel mai important sfat de viață primit …

Laurenţiu Reghecampf a postat pe Instagram o fotografie în care fiul său apare alături de echipa de fotbal din care face parte. „Te iubeşte tata!”, a fost mesajul transmis de antrenorul celor de la Universitatea Craiova, iar postarea a atras iemdiat comentariile fanilor.

Cum şi cu cine a înșelat-o Reghecampf pe Anamaria Prodan imediat după nuntă. „Am făcut dragoste la subsol!”

„Să vă trăiască ! Are nevoie de multă iubire, de înțelegere, sprijin și timp! E adevarat cî timpul le rezolvă cumva pe toate, dar trebuie să faceţi cumva să nu rupeți legătura tata-fiu! Pentru el va trebui să găsiți o modalitate de a vă înțelege cu mama acestuia! Orgoliile pot trece, dar distrugerea unui copil niciodată! O familie nu înseamnă neapărat să fiți toți în aceeași casă, ci să fiți unul pentru celălat!”, a scris un internaut, completat de un altul: „Copiii rămân cel mai frumos dar de la Dumnezeu indiferent ce se va întâmpla cu familia. Tata rămâne erou pentru copii săi. Să vă trăiască copii și multă sănătate!”.

Citește și…

Dezvăluire incredibilă despre Anamaria Prodan. Ce avere avea, de fapt, când l-a cunoscut pe Laurențiu Reghecampf. Acuzată că minte chiar de fina ei

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV