Simona Halep a anunţat când se va lăsa de tenis. Nu mai are timp mult de jucat!

Simona Halep a anunţat când se va lăsa de tenis. Nu mai are timp mult de jucat!

Simona Halep a anunţat când se va lăsa de tenis. Nu mai are timp mult de jucat! Simona Halep nu-şi revine aşa cum se aștepta după accidentarea gravă suferită în luna mai. Sportiva a anunţat că va mai juca doi-trei ani!

Simona Halep a anunţat când se va lăsa de tenis. Nu mai are timp mult de jucat!Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Pantofii sport ai lui Michael Jordan din primul sezon la Chicago …FCSB, eliminată la „masa verde” din Cupa României! …

Simona Halep a anunțat că intenționează să mai joace în circuitul profesionist de tenis aproximativ trei ani şi a precizat că următoarele meciuri din acest an sunt un bonus deoarece revine după o accidentare gravă. „Nu simt presiune din afară, nu simt presiune nici din partea mea anul acesta a fost o accidentare gravă, acum este ca un bonus… Am șansa la un bonus, de a mai juca câteva meciuri anul acesta… Mai am de jucat doi, trei ani”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep, declaraţie categorică despre Emma Răducanu. Când debutează cele două sportive la Transylvania Open

Simona Halep a mai subliniat faptul că s-a obișnuit cu restricțiile din timpul pandemiei și că acestea nu-i afectează performanța: „Este un mod de a trăi, fiind vaccinată nu am prea multe reguli, trebuie doar să mă testez, acum mi se pare că este un mod de a trăi și l-am acceptat”.

Citește și…

Dezvăluire incredibilă despre Anamaria Prodan. Ce avere avea, de fapt, când l-a cunoscut pe Laurențiu Reghecampf. Acuzată că minte chiar de fina ei

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV