A murit un antrenor legendar, are în vitrină peste 20 de trofee

A murit un antrenor legendar, are în vitrină peste 20 de trofee

Fostul antrenor de fotbal scoţian Walter Smith a murit la vârsta de 73 de ani, a anunţat, marţi, fostul său club Glasgow Rangers. El câştigase nu mai puţin de 21 de trofee în fruntea Rangers.

Şoc în fotbal. Fostul internaţional a murit în baie, electrocutat de la telefonul mobil. Soţia l-a găsit inert în cadăAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Bănel Nicoliţă, plin de datorii la cămătari din cauza clubului …Biletul zilei pariuri1x2.ro: Marţi facem profit cu selecții …

Walter Smith a preluat echipa în 1991 şi a câştigat nu mai puţin de 9 titluri consecutive. S-a întors pe stadionul Ibrox în 2007, câştigând trei noi titluri interne şi conducând echipa la finala Cupei UEFA 2008, unde Zenit St. Petersburg a câştigat cu 2-0.

Decesul său survine în același an în care Rangers a cucerit primul său titlu de primă ligă de la ultimul sezon al lui Smith la conducere, în 2011.

Fostul preşedinte sud-coreean Roh Tae-woo a murit la vârsta de 88 de ani

Între timp, a condus Everton timp de patru ani (1998-2002) şi a fost la conducerea naţionalei Scoţiei timp de doi ani (2005-2007), anunţă BBC.

De asemenea, a fost pentru scurt timp asistent al lui Alex Ferguson la Manchester United între martie şi iunie 2004.

Președintele clubului, Douglas Park, a comentat: „Nu am avut timp să vorbim despre asta. Este aproape imposibil de sintetizat ce a însemnat Walter pentru fiecare dintre noi la Rangers. Caracterul și conducerea sa au fost de neegalat și vor rămâne mult timp în memoria tuturor celor cu care a lucrat în timpul celor două mandate de manager al primei echipe”.

Citește și…

Anunț crucial despre PFIZER – S-a dat ordin! Toți cei sub 40 de ani trebuie să afle ACUM

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV