Bilanţ coronavirus 26 octombrie 2021. Peste 500 de morţi şi aproape 17.000 de cazuri noi

Bilanţ coronavirus 26 octombrie 2021. Peste 500 de morţi şi aproape 17.000 de cazuri noi

Bilanţ coronavirus 26 octombrie 2021. Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 26 octombrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 16.765 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 523 decese dintre care 12 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.

Bilanţ coronavirus 26 octombrie 2021. Până pe 25 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.571.115 cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 7.275 sunt ale unor pacienţi reinfectaţi, testaţi pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.331.225 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi, a anunţat Grupul de comunicare strategică.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Rata de infectare SCADE în Bucureşti în prima zi după restricţiiSpitalul de la Leţcani s-ar putea închide din nou. Bolnavii …

Bilanţ coronavirus 26 octombrie 2021, situaţie critică în ţară: „Moartea ne pândeşte în curtea Spitalului Judeţean”

Prefectul judeţului Buzău, Daniel Ţiclea, proaspăt învestit în funcţie, spune că „moartea ne pândeşte în curtea Spitalului Judeţean”, măsurile privind restricţiile vor fi aplicate cu „fermitate şi determinare”, însă economia nu va fi oprită. Pe de altă parte, liberalul a dezvăşuit că are în plan o întâlnire cu reprezentanţi ai Bisericii pentru a le solicita ajutorul astfel încât mesajul medicilor să ajungă la enoriaşi.

Alexandru Rafila cere „o lună de solidaritate, un efort naţional de 4 săptămâni”. Ce spune de valurile 5 şi 6

Prefectul Daniel Ţiclea a anunţat că prioritatea sa zero va fi lupta împotriva coronavirusului, pentru că „moartea ne pândeşte în curtea Spitalului Judeţean”. ”Pentru viitor, prioritatea zero va fi lupta cu pandemia, pe două paliere: în afară de restricţii, asigurarea platformelor de vaccinare şi sprijin pentru sistemul medical, pentru că ştim ce e în Spitalul Judeţean şi ce se întâmplă la spitalele suport.  (..) Suntem în război, pe front, cu arma la picior. E nevoie de o consiliere socială, politică şi cu actori economici ca să ne putem apropia de o victorie şi să ne reluăm vieţile”, afirmă el.

Noile restricţii au apărut în Monitorul Oficial. Cum se va intra la mall şi în instituţiile publice. Arafat anunţă reevaluarea măsurilor

Pe de altă, economia nu va fi oprită, a subliniat Ţiclea. „Vreau să dau şi un mesaj  către mediul economic din Buzău. Toţi agenţii economici, dacă vor veni în întâmpinarea restricţiilor cu bună credinţă, vor avea din partea noastră tot sprijinul pentru ca motorul  economic să funcţioneze. Avem în primul rând în atenţie viaţa oamenilor dar nu vrem să luăm măsuri de oprire a economiei, a precizat prefectul.

Pe de altă parte, prefectul de Buzău a dezvăluit că are în plan o întrevedere cu reprezentanţii Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei cărora să le ceară ajutorul pentru ca mesajul medicilor cu privire la pandemie şi vaccinare să ajungă mai repede la buzoienii din tot judeţul.

„Am în intenţie, dar e un draft, şi nu depinde doar de mine, vreau să am o întâlnire, nu neapărat personală, instituţională, indiferent cum o fi, cu conducătorii Bisericii. Vreau să fac acest lucru chiar săptămâna aceasta şi sper să găsesc înţelegere, să transmitem un mesaj comun”, a declarat  luni seară la un post local de televiziune prefectul Daniel Ţiclea.

Citește și…

Anunț crucial despre PFIZER – S-a dat ordin! Toți cei sub 40 de ani trebuie să afle ACUM

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV