Biletul zilei pariuri1x2.ro: Marţi facem profit cu selecții din fotbal și tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Marţi facem profit cu selecții din fotbal și tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi mizăm împreună pe un mix de sporturi, fotbal-tenis, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi combo-ul!

Biletul zilei pariuri1x2.roAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Simona Halep a anunţat când se va lăsa de tenis. Nu mai are …Pantofii sport ai lui Michael Jordan din primul sezon la Chicago …

Primul pariu vine din cadrul turneului de tenis masculin de la St. Petersburg, acolo unde Marin Cilic îl întâlnește pe Albert Ramos-Vinolas. Se joacă în sală pe suprafață rapidă și evidențiem faptul că sportivul croat vine după ce a făcut finală la Moscova în cadrul unui turneu desfășurat în condiții similare. Sperăm să nu asistăm la un rezultat surprinzător și mizăm logic pe succesul obținut de Marin Cilic.

Trecem la fotbal și mergem în liga a doua din Suedia, la disputa dintre Trelleborgs și Eskilstuna. Echipa gazdă trage la promovare, în timp ce Eskilstuna joacă pentru evitarea retrogradării. S-au marcat cel puțin două goluri în ultimele 6 meciuri disputate de Trelleborgs, echipă care a uitat însă gustul victoriei. Adversara sa vine după un 3-2 spectaculos la GAIS și promite un joc curajos în deplasare. Mizăm simplu pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj și evidențiem faptul că pariul „ambele înscriu” a fost câștigător în ultimele 4 dueluri directe.

Aceeași selecție o avem în vedere și la partida din EFL Cup dintre Arsenal și Leeds. „Tunarii” vin după victoria cu 3-1 din weekend cu Aston Villa și echipa lui Arteta pare că și-a regăsit apetitul ofensiv. Arsenal a înscris de 11 ori în ultimele 4 partide oficiale disputate pe Emirates, perioadă în care a și încasat 4 goluri. Așadar, avem toate motivele să mizăm pe o confruntare cu cel puțin două reușite.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 26 octombrie

18:00, (tenis) M. Cilic – A. Ramos, 1, cota 1.30

20:00, Trelleborgs – Eskilstuna, peste 1.5 goluri, cota 1.2

21:45, Arsenal – Leeds, peste 1.5 goluri, cota 1.25

COTA TOTALĂ: 2.01

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

 

 

Citește și…

Anunț crucial despre PFIZER – S-a dat ordin! Toți cei sub 40 de ani trebuie să afle ACUM

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV