Ce avere are Oana Roman și cum reușește vedeta să câștige sume uriașe de bani

Ce avere are Oana Roman și cum reușește vedeta să câștige sume uriașe de bani

Ce avere are Oana Roman. Vedeta  are contracte cu diferite branduri, promovează servicii și este foarte activă în mediul online.

Ce avere are Oana Roman și cum reușește vedeta să câștige sume uriașe de baniAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Vica Blochina îi pune la colț pe cei care o critică: „E …Reacția incredibilă a unui Husky atunci când a văzut oameni …

Foarte puțină lume știe că Oana Roman mai are și alte surse de venit. Femeia a moștenit mulți bani de lă Petre și Mioara Roman. Părinții acesteia i-a lăsat o avere. Vedeta mai are o soră, Catinca Roman, dar cele două nu prea se înțeleg. Surorile au mai primit moștenire și de la mătușa lor. Aceasta i-a lăsat Oanei o casă la Sinaia și o sumă de bani.

După patru ani de dispută și mai multe procese, Oana Roman a câștigat și a intrat în posesia moștenirii.

„Am câștigat procesul care era total nejustificat. Și mă bucur că după atât de mulți ani, am reușit să învingem”, spunea Oana Roman, în cadrul unui interviu de la Antena Stars.

Vedeta a intrat în lumea afacerilor datorită lui Marius Elisei, cu care s-a căsătorit în 2014. Cei doi vindeau haine și făceau promovări în mediul online.

Oana Roman a decis să amâne ceremonia de cuplu, pusă la cale cu Marius Elisei, din cauza pandemiei, care la momentul actual nu ar permite organizarea unui eveniment la care să ia parte toți cunoscuții cuplului.

Oana a schimbat data de reînnoire a jurămintelor pentru anul viitor în iunie când plănuiește o petrecere mare cu mulți invitați.

“Vom face slujba în fața preotului anul viitor, acum sunt și probleme, vine valul patru, mi-e greu să mă apuc acum să organizez așa un eveniment cu multe persoane. M-am lasat păgubașă! O să o facem frumos la anul, pe 15 iunie, când noi împlinim 8 ani de la nuntă și o să facem atunci o petrecere și tot ce trebuie”, a declarat Oana Roman.

Vedeta este foarte implicată în renovarea grădinii vilei în care s-a mutat în urmă cu doi ani.

“Acum și eu și Marius suntem foarte ocupați cu grădina. Suntem în reamenajare. Toată ziua stăm prin magazine. Vreau să apuc să fac măcar grădina din față până vine iarna. Ne costă foarte mult, am rămas și fără bani. De unde să mai scot și bani pentru nuntă?”, a adăugat Oana, conform Click.

Citește și: Oana Roman, şocată de gestul tatălui ei. Petre Roman a sunat-o de urgenţă: „Nu poate să spună asta propriului copil” 

Citește și…

Foarte mulți au interpretat gestul Anamariei Prodan de a purta verigheta în continuare, iar impresara aruncă acum bomba: „L-am iertat pe Laurențiu Reghecampf și am înțeles că…” Ce se întâmplă, de fapt, în familia Reghecampf?

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV