Claudia Pătrăşcanu şi soacra ei s-au împăcat: „Tot femeile din familia Bădălău au un cuvânt de spus”

Claudia Pătrăşcanu şi soacra ei s-au împăcat: „Tot femeile din familia Bădălău au un cuvânt de spus”

Claudia Pătrăşcanu şi soacra ei s-au împăcat. Este o situație la care artista a visat de mult timp şi se bucură foarte tare. Reecent, a dezvăluit cum s-a produs această schimbare.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, ameninţată cu moartea de Bianca Drăguşanu: Vă îngrop pe amanândouă de vii. Nu scăpaţi de mine!Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Florin Cîţu, alături de fiica lui. Cum a fost fotografiat …Ce parteneriat îi propune Anamaria Prodan lui Reghe, după divorţ: …

Claudia Pătrăşcanu şi soacra ei s-au împăcat

„Eu cu Gabi vorbesc strict despre băieți și cam atât. Țin legătura cu mama lui mai mult, cu ea mă conversez în ceea ce ține de cei mici și cred că e OK, e suficient.

Important este că păstrăm o relație și o legătură frumoasă pentru copii. Sunt fericită și bucuroasă pentru faptul că Dumnezeu așază lucrurile și am început să comunic cu mama lui foarte bine.

E un pas înainte pentru o relație civilizată. Eu cred că unul dintre noi toți trebuia să fie mai înțelept. Trebuia, cumva, să ajungem la un numitor comun.

Și tot femeile că, uite, eu și soacra mea am ajuns să comunicăm foarte bine pentru binele băieților. Deci, tot femeile din familia Bădălău au un cuvânt de spus!”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu pentru Cancan.ro.

Claudia Pătrăşcanu le-a permis copiilor să meargă în vacanță alături de tatăl și de bunicii lor. Chiar dacă nu a stat departe de copiii săi o perioadă mai lungă, știe că sunt pe mâini bune și că se vor distra.

„Era perioada mea de stat cu ei, dar băieții  au vacanță de la școală și s-a venit cu această propunere și am acceptat cu sufletul deschis. Chiar am emoții pentru ei, dar sunt fericită pentru că e prima oară când se despart atât de mult timp de mine. 

Eu în toată perioada acesta muncesc și merg la tratamente pentru durerea pe care o am la un braț. Mă ocup de sănătatea mea, în primul rând. De la sport am un mușchi care mă doare, iar, atunci când sunt băieții acasă, nu am timp să mă ocup de mine. 

Abia aștept să se întoarcă băieții acasă! Bine, abia au plecat și mă bucur că sunt fericiți. Le-am povestit ce-i așteaptă acolo și le-am zis că am fost și eu cu tati. Le-am arătat locurile pe unde vor ajunge pentru că s-au dus pe distracție acolo.

Cred că am făcut pe toată lumea fericită! Mă bucur că pot să fac lucrul acesta, să-i fac fericiți și pe bunici și pe Gabi l-am făcut fericit, că poate merge cu copiii într-o vacanță. Dacă ei sunt fericiți, și eu sunt fericită!” , a mai adăugat artista.

Citește și…

Anunț crucial despre PFIZER – S-a dat ordin! Toți cei sub 40 de ani trebuie să afle ACUM

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV