Cum se simte Valentina Pelinel după operaţie: „Fac recuperare de 2 ori pe zi”

Cum se simte Valentina Pelinel după operaţie: „Fac recuperare de 2 ori pe zi”

Cum se simte Valentina Pelinel după operaţie. Vedeta a suferit un accident la ski în urmă cu opt ani, însă de-a lungul anilor, situaţia s-a agravat şi a ajuns pe mâna medicilor.

Cum se simte Valentina Pelinel după operaţieAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Tradiții și obiceiuri. De ce este bine să aşezi icoana Sfântului …Noi detalii despre divorţul Anamariei Prodan de Reghe. Unde …

În această perioadă, se bucură de susținerea familiei sale și a soțului ei. “Sunt bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune. Fac recuperare de 2 ori pe zi cu specialiști cu care a lucrat la Dinamo soțul meu.

Sunt pe mâini bune și foarte conștiincioasă. Deci nu e nici un motiv de îngrijorare. Operația realizată de domnul doctor Vlad Predescu a decurs cu succes și recuperarea este vitală ca să pot practica din nou toate sporturile care îmi plac.

Soțul meu mă susține din toate punctele de vedere. Și, de asemenea, întreaga familie și prietenii mei, cât și cei virtuali. Sunt binecuvântată să am alături de mine oameni minunați care îmi fac viața frumoasă și perioada de recuperare mai ușoară. I’ll be back, no worries:) (n.r.: Stați fără nicio grijă, mă voi întoarce!”, a declarat Valentina Pelinel pentru Ciao.ro.

Citeşte şi: Valentina Pelinel, în cârje la ieșirea din spital! Soția lui Cristi Borcea, de nerecunoscut din cauza problemelor de sănătate

“Sunt adepta unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Echilibrul este cheia în toate.

Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare, așa că nu văd de ce să nu mă bucur atunci când îmi place să mănânc ceva care poate nu e neapărat sănătos.

Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos, pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul. Iar când ai 3 copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos.

Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese dar și fără să îmi impun restricții drastice”, a mai spus vedeta.

Citește și…

Anunț crucial despre PFIZER – S-a dat ordin! Toți cei sub 40 de ani trebuie să afle ACUM

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV