Ilie Năstase și „colecția” de femei pe care le-a adunat de-a lungul celor cinci căsnicii

Ilie Năstase și „colecția” de femei pe care le-a adunat de-a lungul celor cinci căsnicii

Ilie Năstase, 75 de ani, este în prag de divorț. Soția lui, Ioana, a depus actele la Judecătoria Constanța și așteaptă anunțarea primului termen.

Ioana a anunțat recent pe Facebook că pune punct căsătoriei cu Nasty.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Sorin Cîmpeanu: „Predarea online generează pierderi. …Dulceaţă de gutui. Reţeta de dulceaţă de gutui fără zahăr

“Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!!” a declarat cu vehemență senzuala brunetă.

Ilie Năstase, jigniri pe Facebook după ce Ioana a anunţat că divorţează: „Dragă Ilie, te rog să te opreşti”

Ilie Năstase va încheia cea de-a cincea căsătorie din viața sa, iar de-a lungul timpului el este recunoscut pentru reputația de Don Juan.

Nasty s-a însurat pentru prima la vârsta de 26 de ani, iar aleasa inimii sale era modelul Dominique Grazia. Căsătoria a rezistat un deceniu, iar cuplul a făcut și un copil, o fată, pe Nathalie.

În 1984, Nasty s-a orientat către actrița americană Alexandra King. Cei doi s-au căsătorit și au adoptat doi copii, pe Nicholas și pe Charlotte, care au rămas alături de mama lor după separare.

Căsnicia a durat 17 ani. Ilie Năstase și Alexandra King au divorțat în 2002.

În 2004, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Amalia Teodosescu. Mariajul a ținut până în 2010, iar Amalia i-a dăruit două fete, pe Alessia și pe Emma Alexandra.

Pe Brigitte Sfăt, Ilie Năstase a luat-o de soție în 2013, iar mariajul s-a sfârșit dramatic în 2018, cu un divorț.

Ioana Simion a fost ultima mireasă a lui Ilie Năstase. Însă această relație se anunță a fi și cea mai scurtă. Cuplul s-a căsătorit în luna aprilie a anului 2019, iar finalul lui 2021 poate aduce divorțul, relatează Ziare.com.

Ilie Năstase, prima reacţie după ce soţia lui a anunţat despărţirea: „Nu mă interesează persoana”

Ilie Năstase, prima reacţie după ce soţia lui a anunţat despărţirea. Fostul tenismen nu a vrut să comenteze prea multe despre acest subiect şi a sugerat să se discute cu persoana care a postat mesajul.

„Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc!

Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează, trebuie să și răspundă! Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r. referire la bilanțul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie să vorbim.”, a declarat Ilie Năstase, pentru FANATIK.

 

 

 

 

Citește și…

Foarte mulți au interpretat gestul Anamariei Prodan de a purta verigheta în continuare, iar impresara aruncă acum bomba: „L-am iertat pe Laurențiu Reghecampf și am înțeles că…” Ce se întâmplă, de fapt, în familia Reghecampf?

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV