Lucian Romaşcanu: „PSD nu va vota obligativitatea certificatului verde la locul de muncă”

Lucian Romaşcanu: „PSD nu va vota obligativitatea certificatului verde la locul de muncă”

Lucian Romaşcanu a vorbit şi despre noile măsuri adoptate de autorităţi pentru combaterea pandemiei şi este de părere că vârful valului 4 va fi înregistrat abia în luna noiembrie, previziunea sumbră a social-democratului fiind că doar la Terapie Intensivă vom ajunge, în acel moment, să avem în jur de 4.000 de internaţi.

„Orice analiză și orice previziune arată că la mijlocul lunii noiembrie va fi vârful cu 4000 de oameni în ATI și peste 200.000 de îmbonăviri. Vorbim acum despre impactul restricțiilor, dar impactul asupra pandemiei nici vaccinarea nu o să-l aibă mâine.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ludovic Orban îl acuză pe preşedintele Iohannis: „Sunt …Lovitură pentru Klaus Iohannis! USR se răzbună și votează …

Din păcate nu avem un orizont la aceste măsuri și, repet – orizontul, incoerența, ilegalitatea – sunt niște lucruri care le fac extrem de greu de digerat de către oameni.”, a spus Romașcanu la Antena 3.

Cu privire la obligativitatea prezentării certificatului verde la locul de muncă, răspunsul liderului senatorilor PSD a fost un nu ferm.

„Sunt foarte multe lucruri. Acesta este doar unul dintre ele, din ce e aberant în acea lege. Atâta timp cât tu îți asumi să  cumperi 120 milioane de doze de vaccin, trebuie să îți asumi pentru aceeași cetățeni ai tăi și decontarea costului testării.”, a mai subliniat Lucian Romașcanu.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, despre negocierile pentru formarea guvernului: „Cel târziu marţi seara discuţiile trebuie încheiate. NU se pune problema ca domnul Ciucă să-şi depună mandatul”

Citește și…

Anunț crucial despre PFIZER – S-a dat ordin! Toți cei sub 40 de ani trebuie să afle ACUM

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV