Ludovic Orban îl acuză pe preşedintele Iohannis: „Sunt de-a dreptul revoltat. Împiedică formarea unei majorităţi”

Ludovic Orban îl acuză pe preşedintele Iohannis: „Sunt de-a dreptul revoltat. Împiedică formarea unei majorităţi”

Ludovic Orban spune că refacerea coaliţiei de guvernare cu USR şi UDMR este singura opţiune care respectă voinţa votanţilor PNL, unul din motivele acestora pentru a-i vota pe liberali fiind chiar acela de a împiedica accesul social-democraţilor la guvernare.

„Este absolut rușinos. Eu sunt de-a dreptul revoltat de faptul că Iohannis și cu cei pe care i-a impus în conducerea PNL au ajuns în situația umilitoare să ceară votul PSD. Este o gravă trădare față de oamenii care au votat PNL. Alegătorii PNL nu sunt de acord cu această combinație, pentru că alegătorii PNL când au votat Partidul Național Liberal l-au votat și pentru ca PSD să nu fie la guvernare.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Lovitură pentru Klaus Iohannis! USR se răzbună și votează …Preşedintele Iohannis se întâlneşte cu Nicolae Ciucă şi …

Singura formulă onorabilă de a asigura o majoritate parlamentară respectând voința oamenilor este de a reface coaliția. Din păcate, un lucru atât de evident nu este luat în calcul de cei care decis astăzi în numele PNL, în special de Iohannis, pentru că Iohannis a impus toate deciziile după Congres. Dar Iohannis preferă să se răfuiască cu cei din USR și cu cei din PNL care nu sunt de acord cu deciziile complet iraționale impuse PNL și împiedică formarea unei majorități parlamentare stabile care să permită o guvernare solidă”, a declarat Ludovic Orban, luni, pentru Stiripesurse.ro.

Ludovic Orban: „Cîţu are credibilitate sub 10%. Ce să negocieze USR cu Cîţu?”

Liberalul spune că o problemă a PNL este faptul că Florin Cîțu nu are credibilitate să negocieze o nouă majoritate.

„Conducerea partidului nu înțelege nimic din ce se întâmplă și e incapabilă să ofere o soluție stabilă de guvernare. Cîțu are credibilitate sub 10%. Asta e credibilitatea în fața oamenilor. Iar credibilitate în fața partenerilor posibili, ce să negocieze USR cu Cîțu în condițiile în care motivul ruperii coaliției care a dus la căderea guvernului Cîțu a fost faptul că Florin Cîțu nu a respectat protocolul coaliției și a luat decizii unilaterale și ulterior a făcut tot ce e posibil să rupă orice punte de comunicare cu USR?”, a adăugat Orban.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, despre negocierile pentru formarea guvernului: „Cel târziu marţi seara discuţiile trebuie încheiate. NU se pune problema ca domnul Ciucă să-şi depună mandatul”

Citește și…

Anunț crucial despre PFIZER – S-a dat ordin! Toți cei sub 40 de ani trebuie să afle ACUM

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV