Patrizia Paglieri, atac dur la Natantici după ce au sabotat-o: „Nu sunt oameni cu caracter”

Patrizia Paglieri, atac dur la Natantici după ce au sabotat-o: „Nu sunt oameni cu caracter”

Patrizia Paglieri, atac dur la Natantici după ce au sabotat-o la Asia Express. Italianca s-a supărat foarte tare, după ce nu și-a găsit costumul în timpul unei probe, din cauză că Eliza Natanticu i-a mutat săculețul cu haine. Ea și băiatul ei, Francesco, au avut o reacție acidă la adresa lor și au susținut că nu ar avea caracter.

Patrizia Paglieri, atac dur la NatanticiAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret. Reacţia …Claudia Pătrăşcanu şi soacra ei s-au împăcat: „Tot …

Într-una dintre ediţii, concurenții au avut sarcina de a-și găsi propriul săculeț cu haine tradiționale din Georgia. Cum piața în care erau ascunși era imensă, misiunea a fost una destul de grea.

În timp ce Eliza și Cosmin Natanticu îl căutau pe-al lor, au dat de sacul echipei formate din Patrizia Paglieri și Francesco. Atunci, soția actorului l-a așezat într-o altă poziție, acoperindu-l cu câteva haine. În plus, costumul Patriziei ar fi căzut după cutie, fapt ce i-a îngreunat munca.

Citeşte şi: CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Surpriză uriaşă, s-a aflat cine a încasat cecul de 30.000 de euro

Inițial, Irina Fodor nu i-a numit pe Eliza și pe Cosmin Natanticu, însă aseară i-a dat de gol. Patrizia Paglieri și fiul ei s-au supărat foarte tare să afle că au fost sabotați și le-au transmis un mesaj dur celor doi.

„Natanticii nu sunt oameni cu caracter. (…) A fost un gest imoral.’, a spus Patrizia Paglieri la Asia Express, de pe Antena 1.

„Nu există regulă de fair-play. Nu am semnat nimic care să spună că există vreo regulă de fair-play.‘, a transmis Eliza Natanticu.

Citește și…

Anunț crucial despre PFIZER – S-a dat ordin! Toți cei sub 40 de ani trebuie să afle ACUM

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV