Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghe? Noi dezvăluiri făcute de impresară: „Vreau să rămân prietenă cu Laur”

Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghe? Noi dezvăluiri făcute de impresară: „Vreau să rămân prietenă cu Laur”

Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghe? Impresara a mărturisit că a trecut peste scandalul divorţului şi se află în perioada de acceptare. Mai mult decât atât, îşi doreşte să rămână prietenă cu Laurenţiu Reghecampf, dacă şi el o să vrea acelaşi lucru.

Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghe?Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Anda Anda, despre relaţia cu Yosif: „Am fost comparaţi …Ce avere are Oana Roman și cum reușește vedeta să câștige …

„Am depăşit momentele grele din viaţa mea zâmbind, plină de optimism. Am înţeles că în viaţa asta, Dumnezeu îţi dă cât poţi duce şi îţi dă ca tu să înţelegi că meriţi mult mai mult.

Cel mai greu moment a fost pierderea mamei mele şi al tatălui meu, în rest, totul este… ceva care vine în viaţa ta cu un anumit scop şi ceva pe care tu trebuie să-l înţelegi dacă eşti evoluat, şi ceva ce trebuie să aplici foarte tare pentru că eu am înţeles un singur lucru, dacă nu eliberezi repede scaunul, nu se aşează nimeni niciodată.

Eu am mai divorţat o dată şi nu a ştiut nimeni pe pământ şi nu au apărut amante, copii, şi niciun fel de mizerii. Asta ţine de educaţie foarte tare. Eu am demonstrat până astăzi că într-adevăr, educaţia pe care mi-au  dat-o părinţii mei este atât de solidă.

Citeşte şi: Ce parteneriat îi propune Anamaria Prodan lui Reghe, după divorţ: „N-am resentimente”

Eu nu am niciun fel de problemă să rămân prietenă cu Laurenţiu. Toată viaţa mea am rămas prietenă cu toţi oamenii care şi-au dorit lucrul acesta. Eu am învăţat să iert, fiind o persoană foarte evoluată şi sunt foarte mândră. Nu mă mai doare nimic acum. M-a durut când mi-a murit mama, când mi-a murit tatăl.

Nu aş schimba nimic în viaţa mea, poate aş fi doar foarte atentă, aş ţine ochii foarte deschişi, ca nu cumva cineva să trădeze ani şi eu să nu realizez. Întotdeauna am ţinut cont de părerile lui, l-am făcut să se simtă foarte bărbat, chiar dacă sunt o femeie de fier, aşa cum spuneţi voi„, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Citește și…

Raed Arafat a facut anuntul. Ce se intampla cu pensionarii

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV