Astrologul Mariana Cojocaru are în locuința sa urne cu cenușa unor călugări: „În România nu există așa ceva”

Astrologul Mariana Cojocaru are în locuința sa urne cu cenușa unor călugări: „În România nu există așa ceva”

Astrologul Mariana Cojocaru, 53 de ani, este cunoscută publicului de peste 15 ani datorită aparițiilor televizate în care vorbește despre astrologie, karma și energii.

Recent Mariana Cojocarul a dezvăluit într-un interviu pentru Unica că are un cămin plin cu fel de fel de lucruri bizare, printre care se află statuete care întruchipează îngeri sau diverse animale  pietre prețioase, sau cenușa unor călugări.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Altex vine cu o ofertă-bombă pentru români de Black Friday. …Walter Zenga are o nouă iubită româncă după ce a divorţat …

„Vreau să spun că este un loc cu un marcaj special pentru că eu am visat înainte și locul și casa. Tot! Și când am ajuns aici și am văzut casa, ziceam – Doamne, oare asta o fi? – și îmi aminteam în vis că undeva peste câmp, aici era o cruce (…) era iarnă, m-am dus eu frumos și când am văzut crucea zic nu mă înșel. Asta e casa și asta va fi casa mea”, a povestit Mariana Cojocaru, în cadrul unui interviu, la Antena Stars.

Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde, momente grele pentru zodii, DATORII KARMICE. Nu s-a mai întâmplat aşa de la revoluţia din 1989

În locuința Marianei Cojocau există și un altar din China Antică, în care se află cenușa unor călugări.

„Ceea ce e uimitor, pentru că în România nu există așa ceva. O să vezi pe etape, amulete care sunt făcute din cenușa muncilor (n.r. – călugărilor) din mânăstire”, a adăugat astrologul.

Mariana Cojocare a adus de peste hotare mai multe urne mici, roșii, în care s-ar afla o parte din cenușa unor personalități de rang nobil.

„Urne care au fost cu cenușă. Deci ele erau în casele nobililor (n.r urnele) și după incinerarea era pusă cenușa rudelor în urmă. Nu mai este toată cenușa, dar să știi că în continuare mai este. (…) Îmi place să le am, sunt elemente de bază, sunt elemente cheie”, a mai precizat astrologul, potrivit Unica.

Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru. Karma grea în următorii 7 ani, ce zodii uita de griji şi simt fiorii dragostei

Citește și…

Rușii cutremură Europa! Vor lovi tot continentul. E alertă totală.Nici România nu va scăpa. S-a dat semnalul

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV