Bodo de la Proconsul, despre relaţia cu Dumnezeu: „Aveam un gol în suflet pe care nu îl puteam umple cu nimic”

Bodo de la Proconsul, despre relaţia cu Dumnezeu: „Aveam un gol în suflet pe care nu îl puteam umple cu nimic”

Bodo de la Proconsul, despre relaţia cu Dumnezeu. ,,Înainte să îl cunosc pe Dumnezeu eram foarte superficial, dar acum știu sa înțeleg mult mai bine lucrurile, să ofer mai multa dragoste și sa nu îi mai judec pe cei din jur”.

Bodo de la Proconsul, despre relaţia cu DumnezeuAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Bia Khalifa se iubeşte cu Sişu? Primele declaraţii: „Va …Comediantul Mort Sahl a murit. A avut primul stand-up comedy …

Artistul

a mărturisit că s-a apropiat de divinitate într-un moment în care avea tot ce îşi dorea, însă nu se simţea împlinit. Avea un gol în suflet pe care a reușit în cele din urmă să-l acopere.

Bodo nu a pășit singur pe drumul credinței, ci împreună cu soția lui Loredana. ,,A doua șansă pică din cer, dar numai atunci când îți dorești. Unii ajung să îl cunoască pe Dumnezeu în momente grele, de cumpănă, alții pur și simplu își dau seama ca atunci când le este bine este datorită lui Dumnezeu.

Este și cazul meu, atunci când am început sa citesc Biblia nu eram căzut la pământ. Eram căsătorit cu Loredana, aveam o casa, o mașină, însă, aveam un gol în suflet pe care nu îl puteam umple cu nimic.

Citeşte şi: Kadin Năsturică a murit. Marcel Pavel este devastat de durere: „Of, Dumnezeule! A fost un om minunat!”

Înainte de a-l cunoaște pe Dumnezeu făceam multe greșeli, dacă nu alegeam calea divinității nu mai eram împreună acum. Ne-am ajutat reciproc, am ales împreună același drum.

Faptul ca noi nu aveam copii, după aceea am trecut printr-un infarct, anul trecut. A fost un infarct puternic, am stat trei zile cu el și nu am știut. Dar am trecut peste acest moment tot cu ajutorul lui Dumnezeu.

Faptul ca ne trezim în fiecare zi sănătoși este o minune de la Dumnezeu. De câte ori am câte un moment greu, am învățat sa îmi frec mâinile și sa spun ca abia aștept sa treacă și să culeg învățăturile”, a declarat Bodo pentru Antena Stars.

Citește și…

Rușii cutremură Europa! Vor lovi tot continentul. E alertă totală.Nici România nu va scăpa. S-a dat semnalul

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV