Elena Merișoreanu, promisiunea făcută Ionelei Prodan pe patul de spital. Cântăreața a dezvăluit totul după ce Reghe a anunțat că vrea să divorțeze de Anamaria Prodan

Elena Merișoreanu, promisiunea făcută Ionelei Prodan pe patul de spital. Cântăreața a dezvăluit totul după ce Reghe a anunțat că vrea să divorțeze de Anamaria Prodan

Elena Merișoreanu, promisiunea făcută Ionelei Prodan. În anul 2018, când Ionela Prodan a murit, Elena Merișoreanu a fost alături de ea și i-a făcut ia promis solemn un singur lucru.

Elena Merișoreanu, promisiunea făcută Ionelei Prodan pe patul de spital. Cântăreața a dezvăluit totul după ce Reghe a anunțat că vrea să divorțeze de Anamaria ProdanAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Valentina Pelinel, operată de urgenţă! Soţia lui Cristi Borcea …Cum și-a amenajat cântăreața Mira locuința. Mobilier de …

„I-am promis Ionelei pe patul de moarte că voi sta lângă Anamaria până închid ochii! Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste greutăți, peste necazuri. Este o femeie foarte puternică și sunt convinsă că va trece cu bine peste toate, cu bune și cu rele. Are copiii aproape de ea și eu, și familia mea o să fim alături de ea. Ionela, la spital, când am fost, mi-a zis: «ai grijă de fetele mele!» Am fost șocată și sunt încă șocată de divorț.

Încă mai sper că va fi bine. Știe Dumnezeu! Anamaria va trece cu bine și eu încă mai sper că poate se vor împăca. Măcar pentru minunăția asta de copil!”, a declarat artista Elena Merișoreanu pentru Click.ro.

Reghecampf a recunoscut de curând că va divorța de Anamaria Prodan: ”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a spus Reghe.

Citește și: Anamaria Prodan a aflat decizia instanţei. Ce au decis magistraţii la primul termen

 

Citește și…

Rușii cutremură Europa! Vor lovi tot continentul. E alertă totală.Nici România nu va scăpa. S-a dat semnalul

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV