Florin Cîţu, despre obligativitatea certificatului verde la locul de muncă: „Era vorba de vizitatorii sau cei care vin din afara companiei, nu de angajaţi”

Florin Cîţu, despre obligativitatea certificatului verde la locul de muncă: „Era vorba de vizitatorii sau cei care vin din afara companiei, nu de angajaţi”

Premierul interimar Florin Cîţu a adăugat, referitor la faptul că PSD a propus să fie făcute testări din bani europeni, iar certificatul verde să poată fi obţinut şi în baza testării pentru COVID-19, că este o posibilitate, însă trebuie să găsească şi o astfel de sursă de finanţare.

„Nu este prea târziu. A venit acum şi este foarte bine că avem acest proiect. Oricum a fost complicat să avem forţele politice să se alinieze pentru un astfel de proiect, ştiţi foarte bine. Am reuşit. Forma care a plecat din Guvern a fost amendată. Am avut şi eu câteva amendamente, au avut şi colegii mei amendamente. Eu zic că suntem într-o formă bună cu acest proiect, iar rezultatele le vedem deja în ceea ce priveşte vaccinare”, a afirmat Florin Cîţu, miercuri după vizita la centrul de vaccinare organizat la Palatul Copiilor, potrivit News.ro.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Liderii AUR, după ce legea certificatului verde a picat la Senat: …Florin Cîţu: „Nu se poate reface USL. Domnul Ciucă are …

Întrebat dacă ar putea fi făcute teste pe bani europeni, cum susţin cei de la PSD şi ca prin această testare să poată fi obţinut certificatul verde, Cîţu a răspuns: „Dacă există surse de finanţare, bineînţeles. Dar propunerea este una, să găseşti sursa este altceva. A mai fost o propunere şi de la colegul nostru Cristian Buşoi şi eu ştiu că a şi încercat să trimită această soluţie la Comisia Europeană şi nu am găsit încă această soluţie, dar dacă sunt fonduri europene pentru aceste teste, bineînţeles le vom folosi”.

Întrebat ce le transmite persoanelor care acuză că sunt discriminate şi nu mai pot merge la serviciu dacă nu au certificatul verde, liderul PNL a replicat: „Nu. Ştiu foarte bine că a fost o discuţie. Varianta care a plecat de la noi nu includea angajaţii din nicio companie. Era vorba de vizitatorii sau cei care vin din afara companiei, a instituţiei publice sau a companiei, nu era vorba de angajaţi. Nu cred că putem să vorbim despre angajaţi care să fie discriminaţi în acest moment”.

Citeşte şi: Liderii AUR, după ce legea certificatului verde a picat la Senat: „Adepţii dictaturii sanitare au fost prea puțini”

Citește și…

Rușii cutremură Europa! Vor lovi tot continentul. E alertă totală.Nici România nu va scăpa. S-a dat semnalul

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV