Mihaela Rădulescu, despre relaţia cu Elan Schwartzenberg, la 13 ani de la divorţ

Mihaela Rădulescu, despre relaţia cu Elan Schwartzenberg, la 13 ani de la divorţ

Mihaela Rădulescu, despre relaţia cu Elan Schwartzenberg. Vedeta susține că nu au încetat să fie o familie, de dragul fiului lor, Ayan. Diva spune despre omul de afaceri că este un tată minunat şi mereu vor fi o familie în viaţa  băiatului lor.

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre schimbările din relația cu fiul ei, Ayan, după plecarea la studii în USA: „M-am obișnuit greu cu ideea”Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Andreea Tonciu, infectată cu Covid. Nici membrii familiei nu …Bodo de la Proconsul, despre relaţia cu Dumnezeu: „Aveam …

Mihaela Rădulescu, despre relaţia cu Elan Schwartzenberg

„Copilul nostru a avut și are parte de un tată minunat, în toate sensurile. Faptul că am știut să fim familie chiar și după divorț a fost cel mai bun sentiment cu care a crescut Ayan.

Nimic altceva nu mai contează. Fiecare are viața lui, dar mereu vom fi familie în viața copilului nostru„, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Viva.ro.

Război între Bianca Drăguşanu şi Mihaela Rădulescu

În urmă cu zece ani, iubita lui Felix Baumgartner îşi exprima părerea despre blondină şi spunea că este o ”fată de plastic”, pentru că începuse să treacă printr-o serie de transformări estetice.

Citeşte şi:

”Îmi aduc aminte, știu cine. Da, zece ani, exact. De fapt, de plastic era creierul ei, dacă a putut să spună de atâtea ori un lucru atât de aberant.

În ziua de azi, cardurile sunt de plastic, dar te folosești de ele, da? Și creierele mai pot fi de plastic, dacă ajungi ca tu, prezentatoare, să spui obsesiv același cuvânt într-o frază de câteva propoziții.

Care, ce crezi? După câțiva ani de zile, a început să devină și ea tot de plastic. Nu dăm nume, că știm cine e”, a spus fosta soţie a lui Victor Slav.

Citește și…

Rușii cutremură Europa! Vor lovi tot continentul. E alertă totală.Nici România nu va scăpa. S-a dat semnalul

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV