Veteranul Dan Negru face anunțul așteptat de toți românii cu sufletul la gură. Ce ne așteaptă de Revelion

Veteranul Dan Negru face anunțul așteptat de toți românii cu sufletul la gură. Ce ne așteaptă de Revelion

Dan Negru a confirmat că va fi prezentatorul emisiunii de Revelion pentru al 22-lea an. Vedeta are planuri mari pentru români cu ocazia celebrării nopții dintre ani, de aceea a vorbit cu artiștii invitați, iar conceptul va lua prin surprindere pe toată lumea.

„Pot să confirm faptul că se face al 22-lea Revelion! E complicat pentru că trebuie să vedem de pe o zi pe alta ce se întâmplă. Dar am decis ca Revelionul lui Negru să se facă și anul acesta.Am și văzut că au început deja să se viralizeze meme-urile despre asta. Am sunat la primii oameni, dar depindem foarte mult de tot ce se întâmplă cu regulile acestea sanitare. Și, pentru că e ticsit online-ul de întrebarea: «Ce faceți de Revelion?», pot s-o confirm: «Hai tot cu mine și a 22-a oară!»”, a spus prezentatorul.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Mugur Mihăescu, afectat grav în pandemie. „Am pierdut …Valentina Pelinel, operată de urgenţă! Soţia lui Cristi Borcea …

Citește și: Dan Negru îi desființează pe politicieni: „Se ceartă ticăloşii cu proştii. Mirosul de ceartă vine de la WC-urile din fundul curţii, aici suntem primii în Europa”

Dan Negru este un recunoscut veteran al emisiunilor de divertisment, iar de această dată și-a propus să depășească audiențele postului britanic BBC.  Miza este enormă, iar artiști cu nume mari deja au confirmat prezența la Revelionul lui Negru.

”O să fie niște momente speciale. O să fie prezente și niște nume mari internaționale, nu știu dacă neapărat acolo în platou, dar cu siguranță pe ecrane. Am convenit deja! N-am avut până acum așa ceva.

Încercăm următoarea chestie: anul trecut, Revelionul acesta, a fost al doilea din Europa ca audiență după BBC, așa că miza pe care mi-am pus-o anul acesta e să-i băț pe englezi. Da, deci, target-ul pe care mi l-am pus este să fim peste BBC”, a mai spus Dan Negru potrivit evz.ro.

Citește și: Dan Negru se reprofilează. A vorbit despre plecarea din televiziune: „Sunt pline piețele de șarlatani”

Dan Negru dă cărţile pe faţă: de ce a plecat, de fapt, Florin Călinescu de la Pro TV: „Oamenii rămân acolo unde sunt iubiți”

Dan Negru despre Florin Călinescu. Vedeta Antena 1 spune că, în presa de peste Ocean, patronii au adevărate strategii pentru a-și păstra vedetele în trust, însă la noi nu se aplică acest lucru.

„Jimmy Fallon e la NBC din ’98, Carlo Conti e la RAI din ’85, Stephan Raab e la ProSiben din ’97.Oamenii cresc acolo unde sunt apreciați. Merg unde sunt primiți. Și rămân acolo unde sunt iubiți….”, a scris Dan Negru pe contul său de Facebook.

Dan Negru a subliniat, de asemenea, faptul că, probabil, el este singurul care a rezistat timp de 20 de ani în același loc.

 

Citește și…

Rușii cutremură Europa! Vor lovi tot continentul. E alertă totală.Nici România nu va scăpa. S-a dat semnalul

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV