Alexandru Nazare, ministrul remaniat de premierul Cîţu, a contribuit decisiv la picarea legii certificatului verde în Senat: „Campania de vaccinare trebuie dusă cu argumente, nu cu forţă””

Alexandru Nazare, ministrul remaniat de premierul Cîţu, a contribuit decisiv la picarea legii certificatului verde în Senat: „Campania de vaccinare trebuie dusă cu argumente, nu cu forţă””

Alexandru Nazare a fost unul dintre susţinătorii apropiaţi ai lui Ludovic Orban. Proiectul de la Senat nu a fost aprobat deoarece au lipsit două voturi, aceasta fiind ale senatorilor liberali din tabăra Orban. Miercuri, certificatul verde nu a trecut de votul Senatului.

Adrian Streinu Cercel, împotriva obligativităţii certificatului verde la muncă: Chiar ne-a luat Dumnezeu mințile și nu mai putem să judecăm corect?

Senatorul PNL Alexandru Nazare a explicat de ce nu a votat pentru aprobarea proiectului privind introducerea certificatului de vaccinare în instituţiile din România. Campania de vaccinare trebuie dusă cu argumente, nu cu forţă, a spus liberalul.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Klaus Iohannis, noi imagini la piramidele din Egipt alături …Crin Antonescu: Cred că refacerea coaliției cu USR e o variantă …

Explicaţia a fost transmisă pe Facebook.

„M-am abţinut astăzi la votul privind adoptarea certificatului verde din anumite motive punctuale, aşa cum nu am susţinut achiziţionarea unui număr de doze de vaccin în exces. Vaccinarea este necesară, aşa cum şi dozele aferente sunt necesare, dar proporţional cu populaţia României. Susţin campania de vaccinare, dar cred că aceasta trebuie să fie dusă cu argumente şi nu cu forţă. Cred că PNL este obligat să genereze credibilitate, mesaje publice coerente care să convingă fără utilizarea în pripă a unor măsuri excesive, care nu ne caracterizează că partid şi pe care să le regretăm mai târziu”, a explicat senatorul liberal.

Alexandru Nazare a fost remaniat din funcţia de ministru de Finanţe, fiind un apropiat al lui Ludovic Orban, după ce a refuzat să semneze achiziţia de vaccinuri.

Senatul a respins, în plenul de miercuri, propunerea legislativă care introduce obligativitatea solicitării certificatului de vaccinare la locul de muncă, atât la stat cât şi la privat. Proiectul a fost respins cu 67 de voturi „pentru” şi 60 „împotrivă”. Fiind vorba de o lege organică, erau necesare 69 de voturi. La şedinţă, PNL, UDMR şi USR au votat în favoarea propunerii legislative, în timp ce PSD şi AUR au votat împotrivă.

Solicitare către Guvern! ”Certificatul verde, obligatoriu pentru toți angajații din România”. Anunțul făcut de Cartel Alfa: Legea trebuie să se aplice tuturor

Proiectul de lege merge la Camera Deputaţilor, for decizional. Preşedintele PNL, premierul interimar Florin Cîţu, a afirmat că este un proiect important care va trebui adoptat la Camera Deputaţilor.

Citește și…

Rușii cutremură Europa! Vor lovi tot continentul. E alertă totală.Nici România nu va scăpa. S-a dat semnalul

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV