Cristiano Ronaldo a lovit din nou decisiv! Georgina Rodriguez este însărcinată cu gemeni!

Cristiano Ronaldo a lovit din nou decisiv! Georgina Rodriguez este însărcinată cu gemeni!

Cristiano Ronaldo a lovit din nou decisiv! Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, este gravidă cu gemeni! Cei doi mai au o fetiță împreună, iar fotbalistul mai are încă trei copii, Cristiano, născut în 2010, și gemenii Eva și Mateo, născuți în 2017 dintr-o mamă surogat.

Cristiano Ronaldo a lovit din nou decisiv! Georgina Rodriguez este însărcinată cu gemeni!Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Gigi Becali, prima reacţie după ce a pierdut disputa cu Anamaria …Bănel Nicoliță rupe tăcerea, după de a plecat din România. …

Cristiano Ronaldo a anunțat pe Instagram că iubita lui, însărcinată în 12 săptămâni, îi va dărui gemeni. „Încântat să vă anunț că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de iubire, abia așteptăm să vă întâlnim”, a scris Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo primeşte o avere pentru o singură postare pe Instagram. Suma este una exorbitantă

Cristiano Ronaldo, 37 de ani, continuă să impresioneze pe terenul de fotbal, dar și în viața de familie. Iubita căpitanului naționalei Portugaliei este însărcinată în 12 săptămâni. Un calcul simplu indică faptul că cei doi vor deveni părinți în primăvara anului viitor. Pentru Georgina Rodriguez noua sarcină este un vis împlinit. În urmă cu exact un an, iubita fotbalistului spunea într-un interviu, pentru aceeași sursă, că își dorește enorm să fie din nou mămică. Deocamdată nu a fost dezvăluit dacă noii membri ai familiei vor fi băieței sau fetițe.

Citește și…

Un medic ATI rupe tăcerea! Ce se întâmplă, de fapt, în spitale și care este numărul real al deceselor

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV