Florentin Dumitru, în arest la domicilu! Fostul fotbalist a încercat să muşamalizeze un accident grav de circulaţie!

Florentin Dumitru, în arest la domicilu! Fostul fotbalist a încercat să muşamalizeze un accident grav de circulaţie!

Florentin Dumitru, în arest la domicilu! Fostul fotbalist a încercat să muşamalizeze un accident grav de circulaţie! Florentin Dumitru, fostul jucător al celor de la Steaua (actuala FCSB), a fost plasat în arest la domiciliu în dosarul legat de un grav accident de circulaţie.

Florentin Dumitru, în arest la domicilu! Fostul fotbalist a încercat să muşamalizeze un accident grav de circulaţie!Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Simona Halep și Emma Răducanu joacă vineri la Transylvania …Simona Halep, probleme medicale la Cluj-Napoca. „Mi s-a …

Florentin Dumitru a provocat în 2019 un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Conform procurorilor, acesta ar fi plătit sume de bani unor alte persoane pentru a scăopa basma curată.

Florentin Dumitru este un fotbalist român retras din activitate. A debutat în Liga 1 la 31 iulie 1996, la Sportul Studențesc. Între 2000 și 2005 a fost jucător la Steaua București (FCSB), iar în sezonul 2006-2007 a jucat la FC Național. Are 17 selecţii la echipa naţională a României.

Citește și…

Ce au dorit să facă Carmen și Klaus Iohannis odată ajunși la piramidele din Egipt! Mulți s-au arătat deranjați de pretențiile lor:

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV