Liviu Vârciu, probleme de sănătate din cauza efectelor secundare COVID-19. A chemat ambulanţa!

Liviu Vârciu, probleme de sănătate din cauza efectelor secundare COVID-19. A chemat ambulanţa!

Liviu Vârciu, probleme grave de sănătate din cauza efectelor secundare COVID-19. Liviu Vârciu a ajuns pe mâna medicilor din cauza problemele provocate de COVID-19. Vedeta și-a speriat fanii din mediul online după a publicat un videoclip în care doctorii îi acordau îngrijiri medicale.

Liviu Vârciu, probleme grave de sănătate din cauza efectelor secundare COVID-19Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Scandal în familia Mizil, după moartea Doncăi, marea iubire …Mihaela Bilic dezvăluie cel mai râvnit secret. Iată cum putem …

Liviu Vârciu s-a confruntat cu probleme de sănătate și a chemat ambulanța pentru că se simțea rău și s-a speriat! În imagini se vede cum o asistentă îi ia tensiunea și îl asigură că totul este ok. De asemenea, medicul i-a transmis vedetei că nu se pune problema de ceva grav! „A prins vulpea rană. Gluma-i glumă, dar nu-i glumă”, a scris artistul pe pagina sa de Instagram fară se dea prea multe detalii despre starea lui de sănătate. „Tensiunea este foarte bună”, se aude în clipul postat de Liviu Vârciu vocea angajatei de pe ambulanță.

Liviu Vârciu, amintiri din epoca de glorie a trupei L.A.: „Făceam 10.000 de dolari. Mi-am dat albumul pe o ladă cu gin”

Liviu Vârciu se numără printre vedetele care au avut COVID-19. Deși a contractat o formă ușoară a bolii, Liviu Vârciu resimte încă efectele virusului: „Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai uşoară de Covid, dar chiar şi aşa, analizele mi-au ieşit rău şi când am fost depistat pozitiv şi acum. Nu am avut gust şi miros. Acum ficatul e praf şi am rămas cu o pată pe plămâni. Plus că obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează. Eu am luat doar niște vitamine și mi-am făcut niște injecții în burtă, care trebuie făcute neapărat, pentru că boala asta îți îngroașă sângele. Mie nu mi-a crescut barba două săptămâni!”.

Citește și…

Ce au dorit să facă Carmen și Klaus Iohannis odată ajunși la piramidele din Egipt! Mulți s-au arătat deranjați de pretențiile lor:

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV