Plaja din Eforie se va lărgi cu zeci de hectare. Lucrările au început

Plaja din Eforie se va lărgi cu zeci de hectare. Lucrările au început

Plaja din Eforie se va lărgi cu zeci de hectare. Apele Române anunţă că Eforie – una dintre cele mai cunoscute staţiuni româneşti „va avea o plajă nouă de câteva zeci de hectare şi va beneficia de o protecţie costieră pe o lungime de 5.750 metri”.

Plaja din Eforie se va lărgi cu zeci de hectareAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ticurile provocate de TikTok afectează tot mai mulţi tineri. …Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: „E …

Totul face parte din proiectul „Protejarea şi reabilitarea zonelor costiere – Faza a II-a”, un proiect cu o valoare de 841.118.736 de euro, contribuţia Uniunii Europene, prin Fondul de coeziune, fiind de 602.743.199 de euro, potrivit Adevărul.ro.

Reprezentanţii Apelor Române spun că România va câştiga, după implementarea investiţiei, circa 226,12 hectare de plaje noi: Mamaia – 53 de hectare, Eforie – 33 de hectare, Costineşti – 16 hectare, Olimp – 32 de hectare, Neptun/Jupiter – 30 de hectare, Aurora/Venus/Balta Mangalia – 37 de hectare, Saturn/Mangalia – 20 de hectare, 2 Mai – 4,5 hectare şi Agigea – 6.300 de metri pătraţi.

Lege controversată în Eforie

O hotărâre adoptată de Consiliul Local din Eforie a iscat controverse. Actul normativ spune că părinții vor putea fi amendați dacă apelează la salvamari ca să le găsească copiii nesupravegheați și pierduți, găsiți apoi pe plajă, nu salvați din valuri.

Consilierii din Eforie au votat HCL nr. 100/2021 și au decis să sancționeze mai multe fapte ale turiștilor, pe plajele din oraș.

Astfel, sunt sancționabile: apelarea, în mod nejustificat, la reprezentanții serviciului de salvare acvatică pentru căutarea în apă de persoane presupus dispărute de pe plajă; mutarea geamandurilor, balizelor sau a bilelor plutitoare în alte locuri decât sunt ancorate de către reprezentanții serviciului de salvare acvatică; utilizarea geamandurilor drept colac de salvare sau acoperirea lor cu diverse materiale astfel încât să împiedice vizibilitatea acestora. (Citeşte AICI mai multe detalii)

Citește și…

Medicul din ROMANIA a spus TOTUL: Dacă s-ar fi ştiut, nu ar mai fi venit oamenii să se…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV