Simona Halep, victorie cu emoţii la Transylvania Open. A cerut îngrijiri medicale după primul set

Simona Halep, victorie cu emoţii la Transylvania Open. A cerut îngrijiri medicale după primul set

Simona Halep, victorie cu emoţii la Transylvania Open. A cerut îngrijiri medicale după primul set! Simona Halep, 18 WTA, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale Transylvania Open, turneul care se desfăşoară la Cluj-Napoca.

Simona Halep, victorie cu emoţii la Transylvania Open. A cerut îngrijiri medicale după primul setAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Emma Răducanu, invitată la cină după victoria cu Ana Bogdan …Cristiano Ronaldo a lovit din nou decisiv! Georgina Rodriguez …

Simona Halep s-a impus în turul doi în faţa rusoaicei Varvara Graceva, 81 WTA, scor 6-4, 6-2, într-o oră şi 13 minute. Simona Halep a câştigat primul set în 39 de minute, cu 6-4, reuşind două break-uri în primul game şi la 2-2, dar şi pierzând un serviciu la al doilea game. La finalul primului set, a avut nevoie de un timeout medical la vestiare, acuzând probleme în zona lombară! În setul doi, Simona Halep nu i-a dat şanse adversarei sale să revină şi s-a impus cu 6-2, în 34 de minute.

Emma Răducanu, invitată la cină după victoria cu Ana Bogdan de la Transylvania Open. „It’s a date!”

În sferturile de finală, Simona Halep o va întâlni pe Jaqueline Cristian, 105 WTA. Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 5.800 de dolari şi 60 de puncte. Învinsele în turul doi obţin câte 3.675 de dolari şi 30 de puncte.

Citește și…

Ce au dorit să facă Carmen și Klaus Iohannis odată ajunși la piramidele din Egipt! Mulți s-au arătat deranjați de pretențiile lor:

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV