Anunţ de ultimă oră. Cum se va intra de vineri în magazinele Cora

Anunţ de ultimă oră. Cum se va intra de vineri în magazinele Cora

Hipermarketurile Cora sunt magazine esenţiale şi permit accesul tuturor persoanelor prin fluxuri separate acolo unde magazinele sunt în incinta unor centre comerciale, precizează retailerul, într-un comunicat de presă, transmis joi.

ALTEX, preţuri de pomană pe site până miercuri. Telefoane de ultimă generaţie la jumătate de preţ. Catalogul reducerilor la Altex

„(…) accesul în hipermarketurile sale aflate în incinta unor centre comerciale se face pentru toţi consumatorii, posesori sau nu ai unor certificate verzi. Având în vedere statutul de magazin esenţial al hipermarketurilor cora, ceea ce înseamnă, conform legislaţiei în vigoare, că toţi consumatorii au accesul liber, cora a organizat culoare şi fluxuri separate de acces pentru persoanele care nu pot prezenta un certificat verde la intrarea în galeriile comerciale. Mai mult, atragem atenţia că actuala formă a Hotărârii de Guvern adoptată pe 25 octombrie 2021 nu are prevederi vizavi de vreo interdicţie expresă sau explicaţie privind felul în care se face accesul din galerii în hipermarket. Prin urmare, persoanele care nu pot prezenta un certificat verde vor avea acces în spaţiul hipermarketurilor cora prin coridoare autonome şi securizate, care nu permit deplasarea către alte spaţii comerciale din incinta galeriilor, astfel cum a rămas prevăzut şi descris în prevederile Legii 55/2020”, se menţionează în comunicat.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

LIDL anunţă noi surprize pentru clienţi. Ce trebui să faci …ALTEX, preţuri de pomană pe site până miercuri. Telefoane …

În acelaşi context, compania atrage atenţia „asupra unor confuzii privind definiţia „unităţii alimentare”, noţiune reglementată de HG 843/1999, ignorată în acest moment”.

Marile magazine din România resping legislaţia care restricţionează accesul clienţilor prin certificatul verde

„Ultimele modificări explică şi descriu doar accesul în mall cu privire la restul activităţilor economice, dar nu au nicio prevedere legată de hipermarket – autorităţile înţelegând importanţa respectării accesului clienţilor la activitatea alimentară esenţială. Tragem un semnal de alarmă că ignorarea statutului de magazine esenţiale pentru retailerii alimentari care activează în cadrul unor centre comerciale discriminează această categorie distorsionează piaţa şi încalcă principiile concurenţei loiale între actorii cu statut egal din acest sector. Sunt astfel puse în pericol mii de locuri de muncă, securitatea unui întreg lanţ de aprovizionare care implică mulţi producătorii locali, şi nu în ultimul rând sănătatea consumatorilor, care se vor îndrepta spre un număr limitat de magazine, creându-se aglomeraţie şi favorizându-se nerespectarea condiţiei esenţiale de distanţare socială. cora România a fost mereu un partener responsabil care a implementat cu celeritate toate măsurile pentru prevenirea şi combaterea răspândirii virusului SARS-COV-2, ceea ce a şi propulsat, de altfel, Cora printre retailerii cu cea mai mică rată de infectare în rândul angajaţilor”, susţin reprezentanţii companiei.

Clienţii sunt sfătuiţi că rămână responsabili, să poarte masca corespunzător, să păstreze distanţa socială şi să folosească cu încredere, conform semnalizării de la faţa locului, căile separate de acces în hipermarketurile cora.

Citește și…

Ce au dorit să facă Carmen și Klaus Iohannis odată ajunși la piramidele din Egipt! Mulți s-au arătat deranjați de pretențiile lor:

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV