Florin Cîţu: România a depășit Ungaria la PIB pe cap de locuitor, urmează să depăşim şi Polonia. Este un nou semnal că măsurile luate au fost cele potrivite

Florin Cîţu: România a depășit Ungaria la PIB pe cap de locuitor, urmează să depăşim şi Polonia. Este un nou semnal că măsurile luate au fost cele potrivite

România a depășit Ungaria la PIB pe cap de locuitor, a declarat Florin Cîţu, precizând că va depăşi şi Polonia.

„În premieră, România a depășit Ungaria la PIB pe cap de locuitor. Vestea bună este că va depăși și Polonia, așa cum anunță Banca Mondială. Desigur, pentru asta trebuie să menținem ritmul actual.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Creşte vârsta de pensionare la femei. Şeful Casei de Pensii: …Black FRIDAY evoMAG 2021. Reduceri de 80% pentru 15.000 de produse. …

Este un nou semnal că măsurile luate au fost cele potrivite, chiar și în perioadă de criză sanitară. Avem cea mai bună redresare economică din Europa, iar asta înseamnă că suntem pe drumul cel bun. Important este să nu facem pași în spate!”, a declarat Florin Cîţu.

Florin Cîţu, în plină criză politică: „Economia creşte, acum avem nevoie de maturitate politică pentru a susţine trendul pozitiv”

Economia României creşte, parametrii economici generali se îmbunătăţesc, iar acum e nevoie de maturitate politică pentru a susţine trendul pozitiv, afirmă premierul interimar Florin Cîţu, preşedintele PNL.

Premierul interimar Florin Cîţu pare neclintit de criza politică prin care trece România, care poate duce la alegeri anticipate în primăvară, şi continuă să posteze pe pagina sa de Facebook mesaje optimiste despre creşterea economică înregistrată sub administraţia guvernului pe care încă îl conduce.

„Am promis la începutul anului creştere economică record şi un deficit bugetar mai mic ca urmare a creşterii veniturilor bugetare, fără să creştem taxe, şi controlul cheltuielilor bugetare. Asta am făcut. Execuţia bugetară la 9 luni de zile arată că într-o perioadă foarte scurtă de timp am pus economia României pe drumul corect, în ciuda diverselor turbulenţe cu care ţara se confruntă”, susţine Florin Cîţu, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Prim-ministrul interimar adaugă că, în această perioadă, Executivul a reuşit reducerea deficitului bugetar cu 2,6 puncte procentuale din PIB în raport cu perioada similară a anului trecut.

Citește și…

Raed Arafat, detalii neașteptate despre LOCKDOWN: „Carantinarea totală, în care să stea toată lumea, să închidem toată economia…”

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV