PSD a hotărât, nu va vota guvernul minoritar propus de PNL: „E o foarte mare greşeală, nu putem susţine aşa ceva”

PSD a hotărât, nu va vota guvernul minoritar propus de PNL: „E o foarte mare greşeală, nu putem susţine aşa ceva”

În condiţiile în care PSD şi PNL nu s-au înţeles pentru trecerea guvernului Ciucă prin Parlament, singurele soluţii rămase pentru premierul desemnat sunt refacerea coaliţiei de guvernare cu USR şi UDMR sau depunerea mandatului, duminică împlinindu-se termenul de 10 zile pe care l-a avut pentru formarea unui executiv.

„Soluția unui guvern minoritar este o greșeală foarte mare și noi nu putem susține așa ceva. Când ai de-a face cu patru crize, economică, sanitară, socială și politică, nu poți cu un guvern minoritar. Îți trebuie un guvern stabil, cu o majoritate în Parlamentul României. Un guvern minoritar este o ruptură între guvern și parlament. Știu că au mai existat guverne minoritare în România, dar nu în astfel de situații de criză. Cu certitudine, PSD nu va vota un guvern minoritar”, a spus Ciolacu.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Demisii pe bandă rulantă la PNL: Adrian Oros şi Luminiţa …Declic protestează faţă de subraportarea infecţiilor intraspitaliceşti. …

Citeşte şi: Dacian Cioloş: „Am înţeles importanţa momentului, de aceea am propus refacerea coaliţiei. Cu un guvern pe trei luni nu facem decât să amânăm problema”

Citește și…

Ce au dorit să facă Carmen și Klaus Iohannis odată ajunși la piramidele din Egipt! Mulți s-au arătat deranjați de pretențiile lor:

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV