X FACTOR SEZON 10. Surpriză uriaşă pe scena X Factor! Delia: „Aveţi şanse foarte mari să câştigaţi acest concurs”

X FACTOR SEZON 10. Surpriză uriaşă pe scena X Factor! Delia: „Aveţi şanse foarte mari să câştigaţi acest concurs”

X FACTOR SEZON 10.

Jazzy Jo este o artistă deja cunoscută publicului. A lansat, de-a lungul timpului, numeroase piese, atât solo, cât şi alături de artişti consacraţi, precum Smiley, Dorian, Cabron. A jucat şi în musicalul „Mamma Mia” şi are o trupă cu care merge la concerte prin toată ţara.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ramona Olaru, enervată la culme în direct, la TV. A primit …Celebrul Jason Momoa s-a îmbolnăvit de Covid-19 în timpul …

După ani de muzică, Ioana Sihota s-a înscris la X Factor alături de colegul ei de trupă cu la fel de multă experienţă, Gabi Neagu.

Ioana şi Gabi au impresionat juriul de la X Factor în doar câteva minute cu o melodie compusă chiar de ei, numită „Înainte”. „N-am mai fost la un concurs de foarte mult timp, n-am să vă mint, îmi tremură genunchii”, a spus Ioana.

„Ne ştim de foarte multă vreme, dar de la an la an progresezi tot mai mult. Vă potriviţi foarte bine”, a spus Florin Ristei.

„Aveţi şanse foarte mari să câştigaţi X Factor”, a spus Delia. Toţi cei patru juraţi i-au răsplătit cu câte un „DA”.

X FACTOR SEZON 10. Cine sunt Ioana Sihota şi Gabi Neagu

Ioana Sihota a început să cânte de la vârsta de cinci ani, iar debutul artistic pe scenă l-a făcut la emisiunea Şcoala Vedetelor. Primii paşi în muzică i-au fost ghidaţi de mama sa, profesoară de pian. În adolescenţă a participat la „Ploaia de stele”, iar mai apoi la „Megastar”, dar nu e străină nici de festivalurile Mamaia şi Callatis. În 2011 a început colaborarea cu HaHaHa Production şi a început să lucreze la propriile melodii.

Gabriel Neagu a început să ia lecţii de chitară încă din copilărie. E din Prahova şi a făcut parte din mai multe trupe locale de rock. De câţiva ani cântă şi compune alături de trupa Jazzy Jo Experience.

Citește și…

Raed Arafat, detalii neașteptate despre LOCKDOWN: „Carantinarea totală, în care să stea toată lumea, să închidem toată economia…”

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV