Tragedie în sportul românesc. A murit cu câteva ore înainte să îşi serbeze ziua de naştere

Tragedie în sportul românesc. A murit cu câteva ore înainte să îşi serbeze ziua de naştere

Unul dintre cei mai valoroși oameni de hochei ai României din ultimul deceniu, antrenorul gălățean Marius Trandafir, a murit vineri la doar 44 de ani, fiind răpus de o maladie incurabilă.

Florentin Dumitru, în arest la domicilu! Fostul fotbalist a încercat să muşamalizeze un accident grav de circulaţie!Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Simona Halep o întâlneşte pe Marta Kostyuk în semifinalele …Emma Răducanu ratează întâlnirea cu Simona Halep. A fost …

De două ori campion național alături de Dunărea Galați,  campion și alături de Brașov Wolves, Marius Trandafir a fost – alături de antrenorul slovac Julius Penzes –  unul dintre arhitecții echipei naționale care a reușit promovarea în cel de-al doilea eșalon mondial, scrie Viaţa Liberă Galaţi.

Bănel Nicoliță rupe tăcerea, după de a plecat din România. „Vreau ca toată lumea să știe!”

Marius Trandafir a fost antrenor principal al echipei naționale de hochei pe gheața a României – seniori, campion național cu CSM Galați și Corona Brașov, câștigătorul al Cupei României cu CSM Galați. Era asistent Universitar doctorand la Universitatea Dunărea de Jos din Galați și metodolog la CSM Galați.

Citește și…

Trei hipermarketuri din România vor permite accesul tuturor oamenilor, cu sau fără certificat verde. Care sunt magazinele care se REVOLTA:

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV