Carmen Harra, previziuni sumbre! Viitorul stă sub semnul dezastrului: „Situația este scăpată de sub control!”

Carmen Harra, previziuni sumbre! Viitorul stă sub semnul dezastrului: „Situația este scăpată de sub control!”

Carmen Harra, previziuni sumbre! Celebra clarvăzătoare a lansat previziuni macabre despre anii ce vor urma şi spune că perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă, pentru că trecem printr-un purgatoriu.

Carmen Harra, previziuni sumbre! Viitorul omenirii, sub semnul dezastrului: „Situația este scăpată de sub control!”Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Cine este Paula Hriscu, noua revelaţie a muzicii populare. Transformarea …Mare atenție la mașina de spălat. Această greșeală banală …

Carmen Harra mai spune că se va ajunge la o cădere monetară globală și este recomandabil este să ne întoarcem la cum trăiau bunicii, dată fiind situația globală economică.

„Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva. Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra are previziuni sumbre pentru finalul anului 2021: „Ne vom despărţi de OAMENI care rar se nasc”

„Eu am zis mereu că vin anii de virusuri. Perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu, trecem printr-o perioadă de mare încercare emoțională, psihologică, socială, economică, monetară, cum vreți să o numiți. Nu numai cred că o să vină mai multe valuri, dar vin alte forme, alte tulpini, alte virusuri. Situația, din nou, din punct de vedere mondial, la nivelul sănătății este tot la fel de dureroasă. Toate aceste schimbări se vor produce, abia după aceea putem să ne considerăm că intrăm într-o eră economică mai stabilă. Era prin care noi trecem acum și în următorii ani este de zbucium, de urcușuri, coborâri, de căderi monetare. Situația este scăpată de sub control, părerea mea”, a mai spus celebra clarvăzătoare.

Carmen Harra, previziune şocantă pentru 2021. Vin alte nenorociri, să ne pregătim!

„Consecințele sunt dramatice, iar inflația este fără precedent, absolut fără precedent în istoria a 100 de ani. Noi suntem, la ora actuală, vreo 7 miliarde și ceva, o să scădem substanțial din cauza acestor virusuri. Poate ajungem la 5, poate chiar la 4 miliarde, deci o scădere incredibilă a populației. Recomandabil este să ne întoarcem la cum trăiau bunicii, străbunicii noștri, la țară. Să-și planteze, să-și facă grădini, pentru că acolo mergem, din nefericire, dată fiind situația globală economică. Astea sunt resursele cu care noi, la un moment dat, ne putem hrăni singuri”, a încheiat Carmen Harra.

Citește și…

Trei hipermarketuri din România vor permite accesul tuturor oamenilor, cu sau fără certificat verde. Care sunt magazinele care se REVOLTA:

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV