Florin Cîțu, prins la discuții cu George Simion: Ne-am întâlnit pe scări. Întrebați-i pe ei dacă votează guvernul Ciucă!

Florin Cîțu, prins la discuții cu George Simion: Ne-am întâlnit pe scări. Întrebați-i pe ei dacă votează guvernul Ciucă!

Florin Cîțu, prins la discuții cu George Simion. Toată scena a fost surprinsă în Parlament, unde liderul liberal a venit împreună cu premierul desemnat, Nicolae Ciucă, care a depus lista miniștrilor și programul de guvernare, deși în continuare nu are sprijin suficient pentru ca acest cabinet să fie instalat la Palatul Victoria.

Florin Cîțu, prins la discuții cu George Simion: Ne-am întâlnit pe scări. Întrebați-i pe ei dacă votează guvernul Ciucă!Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Guvernul Ciucă vrea taxe noi. Ce prevederi conține noul program …Un deputat USR aruncă bomba: Sursele mele de la Cotroceni spun …

Gurile rele s-au gândit că Florin Cîțu ar fi discutat cu George Simion despre eventuală susținere AUR a guvernului minoritar PNL-UDMR. L-au întrebat despre aceasta, însă premierul demis a fost evaziv și susține că discuția a fost despre un spital.

Jurnaliști: O să voteze AUR Guvernul?

Florin Cîțu: Nu știu, întrebați-i pe ei!

J: – V-am văzut venind împreună.

F.C: – Ne-am întâlnit pe scări.

J: – Ați avut o discuție în acest sens?

F.C: – Nu, am vorbit despre un spital. Despre donații, despre banii pentru un spital… Dar, dacă vor să voteze, să voteze!

J: – Dar le-ați cerut voturile celor de la AUR?

F.C: – Nu, n-am avut nicio discuție despre voturi.

J: – Cum credeți că veți mai primi totuși niște voturi, dle. Cîțu, în condițiile în care este o anchetă penală după moțiunea de cenzură?

– …

Audierea miniștrilor propuși de Nicolae Ciucă va avea loc marți, respectând exact același program după care au fost audiați și miniștrii propuși de fostul premier desemnat Dacian Cioloș. Miercuri va avea loc votul de învestitură, iar Nicolae Ciucă spune că va încerca să obțină o majoritate pe care matematic, însă, nu o are.

Citește și: O veste foarte bună sau o catastrofă sanitară pentru alții! Grădinițele și școlile private pot rămâne deschise! Articolul din decizia CNSU referitor la suspendarea cursurilor cu prezenţă fizică în unităţile de învăţământ private nu a fost preluat în Hotărârea de Guvern

USR a spus sâmbătă, prin vocea președintei Senatului, Anca Dragu, că în negocierile cu PNL „situația pare ireconciliabilă” și nu va susține guvernul lui Nicolae Ciucă, scenariul alegerilor anticipate fiind de preferat.

Citește și: Rareş Bogdan, despre negocierile pentru formarea guvernului: „Cel târziu marţi seara discuţiile trebuie încheiate. NU se pune problema ca domnul Ciucă să-şi depună mandatul” 

Citește și…

Trei hipermarketuri din România vor permite accesul tuturor oamenilor, cu sau fără certificat verde. Care sunt magazinele care se REVOLTA:

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV