Anamaria Prodan, reacție dură ce Ioan Becali a anunţat colaborarea cu Reghecampf. „Îi strâng pe toți și îi pun în genunchi. Să vedem dacă mai mârâie vreunul!”

Anamaria Prodan, reacție dură ce Ioan Becali a anunţat colaborarea cu Reghecampf. „Îi strâng pe toți și îi pun în genunchi. Să vedem dacă mai mârâie vreunul!”

Anamaria Prodan, reacție dură ce Ioan Becali a anunţat colaborarea cu Reghecampf. Anamaria Prodan a reacționat violent după ce Ioan Becali a declarat că Laurențiu Reghecampf vrea să semneze un contract de impresariat cu firma lui.

Anamaria Prodan, reacție dură ce Ioan Becali a anunţat colaborarea cu ReghecampfAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Reghecampf, lovitură finală pentru Anamaria Prodan! Semnează …Procesul lui Dumitru Dragomir se rejudecă de la zero. A fost …

Anamaria Prodan, care este în proces de divorț cu Laurenţiu Reghecampf, a reacționat virulent după anunţul făcut de Ioan Becali. „Nu este adevărat. Sunt maimuțoi care se trezesc vorbind. Are demnitate Reghecampf, nici chiar așa…Tocmai am vorbit cu soțul meu și zâmbea: „Ana, nu e adevărat nimic. Se bagă în seamă!”. Ăștia sunt genul ăla de mafioți din „Las Fierbinți”. Prind și ei niște momente că sunt uitați de lume, de soartă și de viață și se bagă în seamă pe spatele altora care sunt mult prea șmecheri, Prodan și Reghecampf. Mult prea șmecheri față de ăștia care văd mult prea multe filme la televizor”, a spus Anamaria Prodan pentru GSP.

Reghecampf, lovitură finală pentru Anamaria Prodan! Semnează cu marele rival Ioan Becali: „M-a sunat să facem actele!”

„Au prins puțin curaj că au văzut că Reghecampf a greșit. Dar când s-o ridica Reghecampf, numai dacă se uită la ei și îngheață toți. Se bucură că au prins un vid de putere, dar când s-or ridica Prodan și Reghecampf îngheață sângele în ei.  În loc să stea liniștit, bătrânul ăsta care latră ca un câine la lună se tot bagă în seamă. Să-și vadă de bătrânețea lui și de păcatele pe care le are. Dacă ai țipat o dată la el, a înghețat. A intrat sub pământ. Ăștia sunt mafioții români care se laudă că au învățat limbi străine pe la pușcărie. Să nu mă supere că, dacă întorc o dată privirea către ei, fac ca în Matrix, îi dau pe spate”, a continuat impresara.

Anamaria Prodan, adevăruri dureroase despre divorț: „Laurențiu Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă”

„Am prea multe premii de luat acum și prea multe afaceri de făcut în Dubai, că mă întorceam și-i puneam cu botul pe labe mai repede. Să aștepte puțin că vin eu acasă într-o săptămână, să vedem dacă mai mârâie vreunul. Ai văzut ce înseamnă un vid de putere?! Le-a luat mințile vidul de putere.  Ei cred că dacă sunt singuri în competiție și ies pe locul doi își permit să facă tot felul de golănii. Le transmit că nu mor vulturii când vor fluturii. Când mă voi întoarce în țară, îi strâng pe toți. Avocați, neavocați, manageri, nemanageri și îi pun în genunchi în fața lui Reghecampf și apoi o să vedeți ce se va întâmpla”, a încheiat Anamaria Prodan.

Citește și…

DOLIU imens în România! A MURIT fostul președinte

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV