AUR demarează procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis. George Simion: „E momentul. Vom merge până la capăt”

AUR demarează procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis. George Simion: „E momentul. Vom merge până la capăt”

AUR demarează procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis. George Simion a făcut declaraţii, luni, la Camera Deputaţilor despre acest subiect.

„Sute de mii de români ne contactează, ne scriu pe Internet să-l dăm jos pe Klaus Iohannis. O vorbă românească spune că peştele se împute de la cap.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Raluca Turcan, apel la PSD înaintea votului pentru guvernul …Sorin Grindeanu vine cu acuzații: PNL face tot ce îi stă în …

E momentul. Au existat două nominalizări pentru funcţia de prim-ministru care nu au întrunit o majoritate parlamentară. Conform Constituţiei, pe care Klaus Iohannis a călcat-o în picioare pe toată durata mandatului, trebuie să ajungem la alegeri anticipate şi pentru a economisi banii şi nervii românilor, odată cu alegerile anticipate, trebuie să mergem şi la referendum pentru demiterea președintelui.

Vom merge către români şi vom ruga să se semneze. AUR va strânge semnături în fiecare localitate din ţară şi în Diaspora, unde a primit foarte multe voturi Klaus Iohannis. În ciuda faptului că preşedintele, din păcate, controlează o parte a sistemului, vom merge până la capăt.

Sperăm ca celelalte partide parlamentare nu se vor lăsa intimidate şi vor achiesa la acest demers pentru ca postul de la Palatul Cotroceni să devină cât mai repede vacant”, a declarat George Simion.

Citeşte şi: George Simion a dezvăluit pe cine susţine AUR ca preşedinte dacă va fi suspendat Klaus Iohannis. „Suntem dispuşi să-l promovăm”

George Simion, copreşedintele AUR, a dezvăluit, luni, de ce nu s-a vaccinat împotriva COVID-19, care este motivul pentru care Diana Şoşoacă şi-a dat demisia din grupul parlamentar al Alianţei, precum şi pe cine ar susţine la prezidenţiale dacă planul de suspendare a lui Klaus Iohannis va reuşi.

George Simion a precizat că a trecut prin COVID-19 şi că poate demonstra că are anticorpi.

„Nu am certificat verde dintr-o anomalie. Am anticorpi naturali, adică am trecut prin boală. Asta arată testul, că am trecut prin anticorpi. Nu am ştiu că am avut boala şi nu sunt la DSP. Poate că am avut-o acum un an. Chiar dacă aş fi anunţat la DSP, e valabil la şase luni de la trecerea prin boală”, a declarat George Simion, la Evz.

Liderul AUR a spus şi de ce nu s-a vaccinat împotriva COVID-19 până în acest moment.

„Am 35 de ani. Mi-am făcut analizele. Nu cred că ar fi un lucru benefic pentru mine. Mai ales trecut prin boală sunt mult mai sigur decât cineva care e vaccinat. Cei care trec prin boală au un grad de răspândire mai redus”, a precizat Simion.

De asemenea, George Simion a subliniat că AUR nu este un partid „antivaccinist”.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu vine cu acuzații: PNL face tot ce îi stă în putință să nu treacă Guvernul Ciucă!

Citește și…

DOLIU imens în România! A MURIT fostul președinte

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV