Ioana Ginghină, vacanță în Dubai, fără iubit și fiică. Ce a impresionat-o cel mai mult: „Parcă eram pe altă planetă!” FOTO

Ioana Ginghină, vacanță în Dubai, fără iubit și fiică. Ce a impresionat-o cel mai mult: „Parcă eram pe altă planetă!” FOTO

Ioana Ginghină, vacanță în Dubai, fără iubit și fiică. Actrița din serialul „Adela” a avut parte de o săptămână de vis: a plecat în vacanță doar cu prietenele, îndeplinindu-și visul de a vizita celebrul Dubai.

Ioana Ginghină, vacanță în Dubai, fără iubit și fiicăAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ce a putut să spună Dani Oţil când a aflat că Ramona Olaru …„Vax”, cuvântul anului 2021. Ce înseamnă și cum …

Ioana Ginghină a vizitat Expo 2020 Dubai, deșertul unde a avut parte de multă adrenalină, nou inaugurata Ain Dubai, celebra Dubai Frame, Old Dubai cu ale sale bazaruri și multe alte locuri . Actrița s-a cazat la Paramount Hotels Dubai, s-a distrat și a făcut o sumedenie de poze. Mai mult, nu a rezistat tentației de a face o serie de story-uri pe Instagram, pentru a împărtăși fanilor fabuloasa VIP Room în care s-a cazat și priveliștea spectaculoasă de la etajul 61!

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, vacanță de lux în Dubai. Cum s-au distrat FOTO

„Nu am reușit să văd foarte multe. E o zona imensă. Însă am fost fascinată de cum au organizat totul”, a spus Ioana Ginghină, care a făcut şi o călătorie printre dunele de nisip şi la o tabără de cămile! „Orașul acesta nou pe care l-am văzut din roată era de parcă mă uităm la un serial SF. Parcă eram undeva în altă lume, nu în altă țară, ci pe altă planetă. Peisajul era foarte frumos, am văzut și un avion care decola și era superb peste apă”, a mai spus Ioana Ginghină.

Citește și…

DOLIU imens în România! A MURIT fostul președinte

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV