Marcel Pavel a fost acuzat că a mințit că are Covid-19. „Au spus că am primit 250.000 de euro!”

Marcel Pavel a fost acuzat că a mințit că are Covid-19. „Au spus că am primit 250.000 de euro!”

Marcel Pavel a fost acuzat că a mințit că are Covid-19. Marcel Pavel a fost acuzat de faptul că a mințit în legătură cu boala, după ce a fost infectat cu COVID-19, având plămânii afectați în proporție de 60%!

Marcel Pavel a fost acuzat că a mințit că are Covid-19Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu Luis Lazarus. Trebuie …Oana Radu dezvăluie o parte dureroasă din trecutul ei: ”Am …

Marcel Pavel a declarat că a fost acuzat că a primit bani pentru a minți despre îmbolnăvirea cu COVID-19. Întrebat dacă s-a vaccinat, acesta a refuzat să răspundă! „Nu răspund, este un punct sensibil. Nu recomand nimic. Nu sunt de specialitate. Când m-am îmbolnăvit au fost atâtea comentarii și răutăți. Au spus că am fost plătit ca să mă îmbolnăvesc, că am primit de la președinte 250.000, de la prim-ministru după aceea, de la guvern am mai primit încă 300.000! Se făcea mișto pe tema asta. Mă blestemau, mă înjurau, ceea ce nu mi s-a întâmplat niciodată”, a declarat artistul la Antena 3.

Marcel Pavel, declarații cutremurătoare despre infectarea cu COVID: Am trecut printr-un adevărat coșmar!

„După aceea, pe Facebook au început să își ceară iertare. Spuneau că eu am adus Covid-19 în România. M-a afectat la nivel psihic. Nu mă așteptam ca românii mei să fie împotriva mea, să mă urască, să nu îmi dea voie să mă îmbolnăvesc”, a mai spus Marcel Pavel.

Citește și…

Atenție! Cei născuți înainte de anul 1990 trebuie să facă urgent asta. Vă poate salva viața…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV