Mirela Vaida, cerută în căsătorie a doua oară. Cum a reacţionat prezentatoarea

Mirela Vaida, cerută în căsătorie a doua oară. Cum a reacţionat prezentatoarea

Mirela Vaida, cerută în căsătorie a doua oară. Prezentatoarea a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care le-a împărtăşit fanilor surpriza pregătită de soţul ei. Vedeta a făcut publică o fotografie în care are pe deget un inel superb, cu diamant. „Am spus DA”, este mesajul scris pe pagina sa de Instagram.

Alte Articole

Conturile bancare din Dubai ale Anamariei Prodan au fost blocate. …

Şopârlă de la Animal X divorţează după 6 ani de căsătorie: …ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 1 noiembrie 2021. Concurenţii au …

Mirela Vaida, cerută în căsătorie a doua oară

Mirela și Alexandru Vaida sunt căsătoriți de 12 ani, iar o astfel de cerere a luat prin surprindere pe toată lumea. Însă, potrivit declaraţiilor făcute de prezentatoare, prima cerere în căsătorie nu a fost una ca la carte, ci una nonconformistă.

„Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur”, a explicat Mirela Vaida.

Citeşte şi: Mirela Vaida trebuie să se opereze. Cu ce problemă se confruntă prezentatoarea TV

Mirela Vaida, declarații despre al patrulea copil

Prezentatoarea de la „Acces Direct”recunoaște că viața cu trei copii nu e ușoară, însă e fericită când îi vede pe toți jucându-se, alergând prin curtea casei. Ba, mai mult, ia în calcul să mai facă un copil!

„Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor.

Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident. Dar am zis că anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul”, a spus Mirela Vaida pentru OK!Magazine.

Vedeta a mai adăugat că și copiii își doresc o surioară. „Da, tot timpul vorbim despre asta şi sunt foarte deschişi. Ne spun unde o să doarmă fetiţa, ce o să facă. Copiii sunt pregătiţi, noi, mai puţin”.

Citește și…

DOLIU imens în România! A MURIT fostul președinte

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Sursa: RomaniaTV