Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu Luis Lazarus. Trebuie să primească 15.000 de euro!

Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu Luis Lazarus. Trebuie să primească 15.000 de euro!

Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu Luis Lazarus, în care l-a dat în judecată pe prezentatorul TV după ce acesta a numit-o „asasină”. Oana Zăvoranu are de recuperat 15.000 de euro, dar nu-l poate executa silit pe Luis Lazarus.

Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu Luis Lazarus. Trebuie să primească 15.000 de euro!Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Oana Radu dezvăluie o parte dureroasă din trecutul ei: ”Am …Cine este Paula Hriscu, noua revelaţie a muzicii populare. Transformarea …

Oana Zăvoranu a dezvăluit că trebuie să primească 15.000 de euro. „Foarte mulți escroci m-au ciordit de-a lungul timpului. Unul, în schimb, se numește Vasilică Țuțurică. Este numele real. Îmi datorează bani și nu pot să-l execut. Am hotărâre judecătorească. Am câștigat un proces pentru că m-a făcut „asasină” peste tot. Am de recuperat 15.000 de euro plus cheltuieli de judecată”, a declarat Oana Zăvoranu în emisiunea „La Măruţă„.

Oana Zăvoranu, acuzaţii-şoc la adresa miliardarului Dan Petrescu, decedat în accidentul aviatic de la Milano. „Mi-a furat 23 de milioane de euro!”

Vedeta a adăugat că îi este greu să-şi recupereze banii: „Se numește Vasilică Țuțurică. Voi nu-l cunoașteți așa, pentru că lui îi este rușine de numele lui. El se numește Luis Lazarus. Luis are un dosar, un proces întreg pierdut. Procesul s-a încheiat definitiv de vreo 4 luni. Încerc să-l execut, dar n-are nici măcar o bicicletă pe numele lui!”.

Citește și…

Atenție! Cei născuți înainte de anul 1990 trebuie să facă urgent asta. Vă poate salva viața…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV